Temei TipAlerts

Forumuri General Videochat Temei TipAlerts

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Buna! Aș tinde să vă prezint TipAlerts. Este un slujbă care adaugă widget-uri interactive la emisiunile tale și, aşa, te ajută să-ți implici oaspeții și fanii, să-ți faci transmisiile mai distractive și, în final, să câștigi mai mulți money.

  Cu TipAlerts puteți completa widget-urile ca suprapuneri în aplicațiile dvs. de streaming ( ar fi OBS, de pildă, sau orice altă aplicație care acceptă fonturile paginilor web). De trei ani îl dezvoltăm creând și îmbunătățind 4 widget-uri flexibile (alerte, ținte, top tippers, aruncați zarurile) iar azi am adăugat 9 site-uri de videochat (Chaturbate, strichat, BongCams, CAM4, MyFreeCams, CamSoda, Amateur. Tv, Cams, ManyVids). Serviciul devine din ce în ce mai stabil și permite multor modele de pe toate site-urile populare să ne aleagă pe măsură ce se îmbunătățește.

  În prezent lucrăm la noua versiune, întreg regândită și reproiectată. Am adunat o mulțime de comentarii, sugestii și idei, le-am îmbinat cu viziunea noastră și azi le implementăm păşit cu păşit.

  Noua versiune se bazează pe două laitmotive:

  În primul rând, este un link pentru toate widget-urile; în acest soi, nu trebuie să adăugați oricare link pentru widget-uri, deoarece noul nostru motor face ca toate widget-urile să funcționeze cu un singur link. Ceea ce înseamnă că este necesitate de mai puțină memorie și CPU, împreună cu mai multă flexibilitate în setări și interacțiune între widget-urile furnizate.

  În al doilea rând, este un editor drag-and-drop care vă permite să vă personalizați widget-urile aproximativ nelimitat. Puteți realiza orice design doriți, este o pânză uimitoare pentru orice idei aveți.

  Azi câteva săptămâni am început un test beta deschis al acestui nou editor cu toate widget-urile din versiunea anterioară încorporate, îl puteți se osteni aici https://new.tipalerts.com dar rețineți că noua versiune este activă subiect de extindere și rar puteți rupe sau lucra instabil. Remediem rapid toate problemele cunoscute și raportate și vom se osteni să vă punem în folosire ideile deşi aveți sugestii de împărtășit cu noi. Avem planuri mari în noua versiune, ar fi:

  Adăugați widget-uri noi în lunile următoare Și lansați peste 20 de idei de widget-uri până la sfârșitul anului Interfață de utilizator îmbunătățită pentru conturile de , aşa încât să puteți lucra cu profiluri din mai multe modele Creați machete partajate pe care le puteți partaja cu alte modele Mai multe opțiuni, personalizări, și animații: avem, de deopotrivă, planuri de a realiza widget-uri personalizate și de a le distribui. Potrivit cu emisiunile private, în special OnlyFans. Performanță și stabilitate îmbunătățite. Și mult mai mult decât ceea ce vom prezenta în viitorul apropiat. Voi fi satisfăcut să vă răspund la interogari sau să vă ajut deşi ați întâmpinat probleme cu serviciul. Puteți răspunde la acest temă întocmai aici, contactați-mă prin support@tipalerts sau trimiteți un mesaj la chatul de asistență de pe site sau pe Twitter twitter/real_tipalerts.
  În plus, avem și canalul YouTube: youtube/tipalerts și Patreon patreon/tipalerts
  Reprezentantul dvs. de asistență tehnică

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.