Tema de vânzări, promoții și evenimente Cammodel Express.

Forumuri General Videochat Tema de vânzări, promoții și evenimente Cammodel Express.

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Salut baieti! Am vrut să încep un thread în care puteți plasa vânzări ocazionale, promoții și cadouri pentru Profiler și orice altceva interesant am putea deţine.

  Deşi nu sunteți sigur ce este Cammodel Express, consultați întrebările frecvente: Profile Builder este un instrument care vă permite să vă creați propriul profil Myfreecams fără NICIO codificare! Cammodel Express este condus de @Moros1138 și de mine. Deşi aveți interogari, suntem aici pentru a vă susţine!

  Avem o scăzământ MARE joi, 11 mai, vom deţine o scăzământ de o zi A-MAY-ZING! Vă oferim 50% scăzământ la orice abonament de 30 de zile sau achiziție de voucher plocon Profile Builder de 30 de zile! Consultați graficul sau faceți clic aici pentru mai multe informații.
  Puteți, de deopotrivă, să participați pentru a câștiga o lună GRATUITĂ a profilului, pur și simplu retweetând graficul de vânzare fixat pe contul nostru de Twitter! Membrii , de deopotrivă, să câștige și să-l plocon modelului lor preferat, așa că asigurați-vă că le spuneți urmăritorilor să retwitteze!

  Iată tweet-ul!

  Asta-i tot pentru azi!

  0
  0
 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.
css.php