Te rog spune-mi să nu-mi insult fostul.

Forumuri Suport modele videochat Te rog spune-mi să nu-mi insult fostul.

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Pentru înregistrare, știu că asta va fi sinistru ca un rahat. Mai ales camgirl-urilor care, încât sunt și femei, operează dintr-un context triplu distilat de solipsism. Puteți salva insultele. Aș vrea tocmai să obțin puțină perspectivă și poate să mă conving să nu o las pe această femeie să iasă, despre care îmi dau seama că este cel mai brutal lucru pe care îl face și de aceea vreau să o fac.

  Povestea de fundal: în urmă cu 3-4 ani, răsfoiam un site web popular cu tematică roșie și am dat peste o fată care mi-a fascinant aproximativ imediat. M-a prins. Mi-a încurajat glumele rasiste și și-a făcut propriile ei. Ascultăm aceeași muzică, citim aceleași cărți etc. Înțelegi ideea. Nu am luat-o niciodată în privat. Nu i-a dat niciodată un gologan. Oricum i-a fascinant de mine încât sunt practic distractiv și instruit și aceștia sunt declanșatorii lui videochat.

  Oricum, trec câțiva ani. Ea dispare pentru perioade lungi, și eu. Tocmai să ne trăim viețile respective. Nu e mare lucru, eram tocmai prieteni pe site-ul de chat. După ce a dispărut timp de circa un an, s-a întors vara trecută. Tocmai mă mutasem din străinătate și a fost extraordinar să mă reîntâlnesc cu prietenul meu seducător. După câteva luni, i-am menționat că, odată, în trecut, încărcasem una dintre fotografiile ei model pe profilul meu de pe vreunul dintre site-urile NOASTRE preferate de . Am vrut tocmai să știu deşi este în lege sau deşi ar trebui să-l elimin. Ea a răspuns vizitând site-ul în timpul liber, creând un profil și trimițându-mi un mesaj privat. Am întors mesajul și am început să comunicăm aproximativ zilnic. Rahat foarte străfund și personal. Au devenit prieteni foarte buni în acest subiect.

  După câteva luni de asta, am mușcat amândoi glonțul și am recunoscut că am fost foarte atrași vreunul de ălalalt și am regretat distanța noastră fizică (eu sunt în Statele Unite, ea este în România). Pur și simplu nu ne-am putut fixa să ne îndrăgostim (sau limerence deşi vrei) și lucrurile au devenit foarte intense între noi. Mi-a spus că sunt cea mai bună prietenă și sufletul ei pereche, că nu mă va părăsi niciodată, că e îndrăgostită de mine.

  L-am implorat să nu spună acele lucruri decât deşi le-a spus cu real. Am avut atât de multă talent asupra mea și relații eșuate încât știam că deşi mă mințea, sau să-l pun în codul fetei „Ea s-a răzgândit”, m-ar întrista și eu prefer să rămân prietena ei deşi nu aș putea. se ocupă de responsabilitățile de a fi îndrăgostit de cineva. M-a asigurat că deţine încredere în ea, că trebuie să am încredere în ea. Și mi-am dorit atât de mult să o fac, încât am pus totul în joc și am făcut-o.

  Lucrurile au devenit mult mai adânci după aceea. Viețile noastre , emoționale și conversaționale au continuat să crească. Am făcut lucruri pe care nu le-am făcut niciodată cu nimeni înainte (se crede). Întocmai făceam in ce perioada Charles Manson a murit, ceea ce a fost destul de deosebit pentru noi doi din mai multe motive. Rar aveam discuții și probleme de mesaj. Fără explozii mari sau altceva. Întocmai am vorbit cuminte despre ar fi ca ea să se mute din România și să locuiască în statele apropiate de mine.

  Ultima dată in ce perioada am făcut a fost incredibil. Ea a venit de 3 ori, eu am venit de două ori. Un nou record pentru amândoi. Dar după aceea, după aceea, a început să se schimbe rapid. Rar, ar dura 24 de ore sau mai mult pentru a răspunde la un mesaj text. A refuzat să mai răspundă la e-mailurile mele, a mărturisit că le-a lectură, dar după aceea le-a ignorat. Mi-a vorbit pe Skype tocmai o dată la 7-10 zile, deseori reducând-o la 45 de minute sau mai puțin după ce norma era de minim trei ore. A încetat să-mi mai trimită mesaje și a încetat să mă mai întrebe pe Skype.

  Am continuat să pretind că totul este just. Am înțeles că camerele de luat vederi întărâta complicații majore în relații, dar era ceva despre care vorbisem și eram amândoi încrezători că ne vom compara și vom rezolva in ce perioada va veni momentul. L-aș controla iar și iar deşi ceva, în afară de treabă, nu este în lege. Ea a negat. A spus că este tocmai treabă și viață. Ceea ce înțeleg, dar nu puteam să văd poți pur și simplu să te desparți de cineva pe care-l iubești și să dai vina pe ceva care se întâmpla deja de ani de zile și nu ne-a lezat nicidecum în primele 5 luni ale relației noastre.

  Mă apropiam de sfârșitul răbdării in ce perioada am aflat că a petrecut Revelionul în orașul natal, cu un amic al unui amic și cu nimeni altcineva…

  M-am stricat și mi-am pierdut calmul. A numit-o mincinoasă. A spus un alt rahat, nimic de neiertat. Am fost întristat.

  Oricum, nu mi-a mai vorbit de atunci. Nici măcar nu îmi citește mesajele text. Nu mă vei viziona pe skype. Orice. In ce perioada o am într-o conversație care durează mai mult de 5 minute, fac tot posibilul să-mi cer scuze că m-am întristat. Am experimentat să-i spun că între oameni care împărtășesc o legătură asemenea de profundă ca a noastră, nimic nu este imposibil sau ireparabil. Ea a continuat să-și pună scuze în lacrimi despre faptul că camera nu îi va permite să fie îndrăgostită din punct de vedere psihologic. Sau întocmai îi permit să petreacă mai mult timp cu mine.

  „Nu esti tu sunt eu”

  De obicei, in ce perioada se întâmplă aşa de lucruri în viață, ridic din umeri și trec la ce urmează. Nu face asta cu asta. L-am implorat să nu mă mintă (să se răzgândească, îți amintești?) L-am implorat să fie sincer cu mine încât nu știam deşi inima mea se poate vindeca de o altă despărțire. Am lasat toate usile lumii deschise ca sa fie tocmai prietena mea si NU MINTE.

  Azi, se zvonește că se culcă cu tipul de asistență tehnică la locul de treabă…

  România este o țară foarte conservatoare. Munca este un mare nu-nu social. Aproximativ nimeni de acolo îi știe secretul.

  Vreau să colajez cele mai excitante fotografii ale tale model și să includ numele tău autentic, numele de ecran, site-ul web, link-uri înspre site-ul tău de cameră și conturi relevante de Twitter. Vreau să încarc acest colaj în ultimele tale 50 de postări publice de pe Facebook. După aceea vreau să trimit un mesaj privat cu imaginea părinților, familiei, prietenilor și foștilor colegi de școală. Pe oricare îl admiră sau îl respectă. Simt că mi s-a răpit sentimentul de a putea deţine încredere într-o femeie și de ce nu ar trebui să fac asemenea? De deopotrivă, m-am gândit să intru în chat-ul ei gratuit și să o trag în oricare oră din oricare zi, deşi programul o permite. Nu știu deşi voi face asta încât nu vreau ca un psihopat să o găsească și să o rănească. Vreau tocmai să-și piardă slujba, slujba pe care o învinovățește încât ne-a distrus. Deşi camera nu vă permite să formați și să mențineți relații interumane, trebuie să vă opriți.

  Simt că ea merită. Simt că nu aș face altceva decât să spun adevărul. Pedeapsa pentru minciuna ta este – adevărul tău.

  Nu am făcut-o încă. Viitorul este încă tulbure între noi, dar sunt aproximativ 90% sigur că s-a terminat întreg între noi. Și în ziua în care este 100% terminat, simt că aș putea face cel mai brutal lucru pe care îl face. Deşi ar fi pierdut totul din provoca mea, m-aș simți temporar învingătoare, dar știu că mai târziu m-aș simți un mizerabil.

  Dar trebuie să știe că totul are costul lui, mai ales minciunile. Este în lege să fii liniştit în privința lucrurilor, dar nu poți lăsa o urmă de inimi zdrobite în urma ta și să crezi că este în lege încât ai un vagin și încât poți oricând să te deconectezi.

  Nu. Trebuie să aud niște voci ale rațiunii despre asta. Am necesitate de cineva care să-mi vorbească despre alternativele între a întoarse ălalalt figură și a dracu lumea.

  Întocmai nu sunt o individ rea. Nicidecum. Pur și simplu nu să nu simt că am necesitate de răzbunare și că ea o merită. Încât știu că deşi fac asta, îmi va ruina sufletul. Mă voi sinucide literalmente. Nu vreau să o rănesc, dar nu poate să facă asta și să plece fără consecințe.

  Sprijini-ma. Vă rog.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.