Te-ai întrebat vreodată dacă „echipajul” tău te reține?

Forumuri Suport modele videochat Te-ai întrebat vreodată dacă „echipajul” tău te reține?

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Mai întâi, permiteți-mi să abordez paranoia mea despre crearea unui temă nou pentru ceva care ar fi trebuit să fie postat aici înainte. Am văzut câteva fire blocate mai vechi care aveau câteva puncte pe care sunt interesat să le discut, dar nu am găsit nimic recent care să fie imperios relevant.

  Oamenii tăi buni (cunoscuți și ca „echipajul tău”).
  Cred că, în public, a deţine o echipă bună care contribuie în mod regulat (a coopera înseamnă orice efect pozitiv asupra camerei) este un lucru extraordinar pentru orice cameră, dar te-ai întrebat vreodată deşi echipa ta poate fi un factor semnificativ în motivul pentru care un model poate fi „stabilizat” „/ Te străduiești să atragi mai mulți clienți repetați?

  Recent am fost în unele camere în care m-a făcut să mă gândesc la această problemă și deşi trebuie să-mi observ mai just comportamentul în camera în care sunt de obicei obișnuit. Mai jos sunt câteva puncte în care cred că ar putea fi merită această noțiune de a păstra un model de echipă (toate punctele în care am fost vinovat cel puțin o dată).

  Glume interioare: in ce perioada echipa folosește prea mult glume interioare, viziona noii vizitatori se pierd sau se confuz în conversație și, în cele din urmă, se simt intimidați încercând să participe la conversație. Sindromul Cavalerului Alb/Supraprotectiv: Echipajul tău ține foarte mult la tine. Rar, un nou vizitator, care nu cunoaște toate regulile camerei, face un interpretare care este perceput ca lipsit de consideraţie. Echipa ta este pusă pe cazul membrului. În cele mai multe cazuri, membrul a fost într-adevăr un idiot pe care nu l-ai vrut în camera ta, dar probabil că există unele care au fost tocmai neînțelegeri. De deopotrivă, alți vizitatori noi din cameră ar putea să le fie frică să spună ceva după ce l-au văzut pe ălalalt membru lovit? Cliquish – Acest lucru se poate suprapune cu alte elemente, dar am fost în camere în care tocmai cabalile vorbesc între ei și nu sunt asemenea de primitori pentru noii vizitatori. Nu sunt nepoliticoși cu vizitatorii noi, dar s-ar putea să nu se simtă asemenea de confortabil și deschiși să vorbească cu oameni noi. Încerc să fac un punct de a saluta pe oricare salută (fie că este un obișnuit sau cineva nou). Deşi observ că un nou membru contribuie foarte just, încerc să-l implic mai mult în conversații. Camioane basculante frecvente și/sau mari: poate fi aceasta o problemă? Nu știu. Probabil că nu este, dar rar am senzația că atunci in ce perioada echipa ta îți face ziua cu bacșișuri, poate fi intimidant pentru noii bacșinători. The Jealous Regular – Ăsta este rar încât echipajul tău vrea de obicei să te vadă fericit, dar mă gândi la momente în care un nou vizitator intră, face o mare sclipire și înghite cea mai mare adaos din atenția modelului sau a camerei. „Normalul mai vechi” se gândește „cine este acest nou curcan de la fermă?” și începe să devină puțin defensiv și/sau competitiv. Tare, bacșișul competitiv poate fi interesant, dar văd că sperie ceea ce ar fi putut fi un nou conlucrător obișnuit. Echipa lui este pur și simplu ciudată, fie că este personalitatea lui care i-a atras pe acești ciudați (anume într-un mod potrivit, falnic) sau orice altceva, dar s-a trezit într-o „piață de nișă”. Încercați să „corectați cursul” pentru a ademeni noi vizitatori din „mainstream” cu riscul de a vă întrista potențial echipa de ciudați? Totuși, deşi ai o echipă foarte bună, se vor potrivi cu tine! Mai sunt, dar întocmai încep să-mi fie foame și trebuie să ies să mănânc. Cu cât mă gândesc mai mult la asta, cu atât mai mult mă întreb deşi este mai puțin ceea ce fac într-o cameră față de modul în care modelul își gestionează camera. Tare, un model nu poate controla ceea ce spun și fac membrii ei, dar cred că deşi modelul crede că echipa ei ar putea să o rețină, abordează ea problema fără a înrăutăți lucrurile?

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.