Te-ai indiferent de un model (și o cameră) deşi nu adaugă varietate?

Forumuri General Videochat Te-ai indiferent de un model (și o cameră) deşi nu adaugă varietate?

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Ceea ce m-a determinat să reflectez la asta și să întreb pe toată lumea este că, in ce perioada caut pe Chaturbate, un model de care îmi amintesc de in ce perioada m-am alăturat pentru prima dată în 2016, pe care după aceea m-am uitat, am discutat și i-am dat sfaturi rar despre obiectivele ei. Am aruncat o privire la el. în el, dar din 2016 folosește aceeași „țintă/e”, care este un gură de secvență de sfaturi. În toți acești ani, ea nu a schimbat-o niciodată și din câte am văzut, nu a experimentat niciodată nimic nou, nici de roboți sau de altceva. Are un meniu foarte simplu și din câte îmi amintesc nici nu s-a schimbat. Tare, vei purta ținute diferite, dar în rest, din câte îmi da seama de 4-5 ani, nu ai eterogen lucrurile și nici nu ai experimentat.

  Azi, clar, ai putea-o prinde în „vremuri rele” și poate ai experimentat și alți roboți/opțiuni pentru a completa varietate și a condimenta lucrurile.

  Știu, pe de o adaos, ai putea comunica că deşi mai lucrează aici după atât de mult timp, trebuie să funcționeze pentru ea, dar nu sunt sigur autentic.
  Cu siguranță vrei ca băieții să se întoarcă cât mai mult probabil și să nu se plictisească de tine / camera ta din provoca faptului că este literalmente asemenea în oricare zi de atâția ani, nu?

  Asa ca sunt curioasa de modele si de telespectatori/sfaturi, te plictisesti de un model daca macar nu incearca sa adauge ceva varietate show-ului ei? Cât timp poți „suporta” același lucru în camera unui model înainte să te plictisești să vezi „aceleași chestii vechi” și după aceea să cauți alte modele? Cat despre modele, te plictisesti singur (in camera ta) daca nu incerci sa condimentezi lucrurile si sa incerci lucruri noi? In ce perioada vorbesc despre lucruri noi, nu mă refer la idei, teme etc. grandios sau excentric. Literal, ceva asemenea de simplu ca (pe CB) diferiți roboți și ținte poate fi extraordinar și poate face diferența, mai degrabă decât să ai în mod constant ținta ca „squirt/ on goal”.

  Editați | ×:
  Tocmai pentru a completa pe scurt la asta… Am ajuns așa cu unele femei, iar unele m-au întrebat (nu încât știu că m-am indiferent) de ce nu primesc atât de mulți telespectatori, sfaturi etc. întreabă ager „Ați experimentat câțiva roboți/idei diferite?” dar mulți sunt prea comozi și/sau speriați să încerce altele noi. Clar, sunt multe pe care le poți face sau comunica (în însuşire de spectator/bancător) fără a fi violent (și nu aș fi niciodată nepoliticos).

  Ediția 2:
  De fapt, numărul precedent m-a pus pe gânduri… ești, ca model, DESCHIS la sugestii și idei despre ceea ce fanii și oamenii tăi ar tinde să vadă de la tine pentru obiective și, în public, camera ta de chat? Clar, mă refer la lucruri rezonabile, nimic prea mult acolo și ridicole.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.