Taxe pe un cont de „studiu”?

Forumuri Suport modele videochat Taxe pe un cont de „studiu”?

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Buna ziua,
  Am incercat sa caut pentru scurt timp si nu am gasit autentic ce cautam. Și se pare că cealaltă adaos a forumului este blocată în spatele stării modelului (ceea ce eu nu sunt, dar cred că fi).

  Oricum, am o prietenă în Asia care este interesată de aparatul de fotografiat, dar ea nu vrea să fie model autonom, ci mi-a cerut să mă înscriu la „Contul meu de ”. [on CB] (anume ar trebui să fac vreunul). Ai câțiva prieteni care și-au dorit să fie incluși în contul . Au fost precedent cu un alt „”, dar au susținut că „proprietarul” le reducea prea mult din indemnizaţie.

  Fiind tocmai un utilizator plătit pe CB și MFC, la ce mă aștepta să plătesc celelalte fete? Am vrut să le dau întregul 50% sau orice ia CB/MFC.

  Plătesc impozite pentru plata jetoanelor prin cec?
  Urma inițială de hârtie va se deplasa la mine, dar în cele din urmă va se deplasa la fete (care își vor fixa rapoartele fiscale anuale). Voi primi 0 venit, așa că cred că nu ar trebui să depun un raport fiscal ca cetățean canadian.

  Îmi pare rău deşi este puțin încurcat, nu știu autentic să-mi explic pe total situația.


  Prietenii mei din Asia vor să îmi creez un cont de toceală. Vor „lucra pentru mine”. Le plătesc partea lor din jetoanele lor. Nu fac complet nimic de la camere și nu iau jetoane pentru mine. Este sigur să presupunem că CB/MFC nu mă va impozita pe plăți întocmai deşi manipulez 1-5 jetoane din alte conturi? Este sigur să presupunem că nu trebuie să iau o adaos din jetoanele fetelor din provoca impozitelor din partea mea, în ciuda faptului că nu primesc niciunul din veniturile lor?

  Mulțumesc preliminar!

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.