Suport Tehnic Videochat de Acasa Modele Indepdente

Forumuri Suport modele videochat Suport Tehnic Videochat de Acasa Modele Indepdente

 • Acest subiect are 0 răspunsuri, o opinie și a fost actualizat ultima dată acum 1 an de ZyReX.
 • Post
  ZyReX
  Participant
  RO

  Nr contact: 0787233034

  Fost Suport TEHNIC,TRAINER,ADMIN la 4 retele mari de VIDEOCHAT din BUCURESTI din zona Piata Muncii,Piata Victoriei,Universitate si Piata Unirii.

  (NU raspund la mesaje pe site,ma puteti contacta telefonic. Sau pe whatsapp la orice ora.)

  PENTRU: acei oameni care suna doar ca sa se intereseze „ce imi trebuie”,informatiile pentru ce va trebuie sunt contra cost,nu sunt centru de informatii,multumesc.
  Serviciile mele pot fi de: Training (invatare modele noi),Tehnic (rezolvare a oricarei probleme de mai jos din anunt),etc.

  Ofer ajutor pentru a face VIDEOCHAT de ACASA cu absolut orice este nevoie pentru:
  -FETE
  -BAIETI
  -CUPLURI
  -ETC

  Pot oferi si ajutor persoanelor care vor sa isi deschida STUDIO de VIDEOCHAT pe tot teritoriul ROMANIEI ma pot ocupa exclusiv personal pe partea de abosolut orice tine de domeniul VIDEOCHAT si nu numai,probleme tehnice Software sau Hardware aparute pe parcurs,etc:

  -INTERNET (Recomandare firma de Internet si contract cu firma respectiva + instalare in cel mai scurt timp posibil 1-3 zile).
  -CONFIGURARE: Internet,Switch,Router,Modem pentru a vedea/monitoriza de la distanta calculatoarele pe care le detineti in locatie de oriunde.
  -RECOMANDARE si ASAMBLARE calculator pe componente de la diversi furnizori din Bucuresti,Romania,la cel mai bun pret cu garantie,factura,decont,etc.
  -CONFIGURARE Calculator sau Laptop pentru domeniul Online (Videochat) ca la marea majoritate a studio-urilor sau pe un mod mult mai simplu pe care pot intelege si fetele care nu mai au lucrat in domeniu pentru a fi mai usor pentru toata lumea.
  -DEBLOCARE conturi vechi daca au fost blocate din N motive.
  -DESCHIDERE orice tip de site+configurare profil: Premium (privat) gen LiveJasmin sau Freemium (free) gen Chaturbate.
  -DESCHIDERE cont OnlyFans si multe altele pentru marirea venitului.
  -DESCHIDERE cont Paxum pentru a incasa veniturile din online,etc.
  -TRAFFIC cu plata lunara la unul din cei mai buni furnizori online.
  -RECOMANDARE: camera web,microfon (daca este cazul),lumini,ce trebuie sau nu trebuie sa fie in „Peisaj” (camera) pentru a fi totul cat mai profi posibil si placut in concordanta cu cerintele site-urilor.
  -REGLARE Camera Web,Splitter,Setari Video,Culori,etc pentru cea mai buna imagine posibila care va avantaja modelul online,(experienta in domeniu peste 100 de modele reglate de la studio ca trainer/tehnic sau de acasa remote sau la fata locului daca este cazul).
  -SUPORT Tehnic 12/24 pentru problemele tehnice aparute pe parcurs daca este cazul care se poate face la fata locului sau remote in functie de gravitatea situatiei.
  -SEDINTA foto/video profesionala.
  -ALTELE: Experienta (8 studio-uri deschise in Bucuresti,1 Calarasi,1 Brasov,1 Ploiesti,1 Slatina,1 Giurgiu,2 Constanta).

  Altele:

  -Instalare Windows/Linux + Drivere + Antivirus + Switch + Router + Modem + ONT ce mai doreste clientul etc
  -Reparatii Laptopuri/Reparatii calculatoare/Servere/etc
  -Instalare Router/Modem/Switch/ONT configurare Router/Modem/Switch/ONT configurare Router/Modem/Switch/ONT in modul AP sau Bridge/DHCP/IPv4
  -Update drivere/bios/windows/router firmware/etc
  -Inlocuire sau montare componente noi pentru Calculator/Laptop/Server si/sau Upgrade/cable modding/etc
  -Cablari structurate sau aparente in interiorul/exteriorul cladirii/apartamentului sau casei (exemplu: Tras fir nou pe traseu catre televizor sau laptop sau calculator/camere de supraveghere/etc din antena satelit sau din Switch/Router/Modem si/sau Splitter/ONT pentru Internet sa aiva viteza maxima pe care o duce providerul de Internet si abonamentul din locatie: exemplu 1 GBPs Download/Upload in reteaua DIGI,RCS-RDS.
  -Experienta in domeniu: (Fost Tehnician RCS-RDS,Orange,Vodafone,UPC fibra optica,coaxial.
  -Orice problema care nu este mai sus dar tine de Internet/TV/Laptop/Calculator/Router/Modem/Switch/ONT/Videochat/Site-uri/ETC (Ma puteti contacta sa ma intrebati pentru a gasi rezolvarea acesteia in cel mai scurt timp posibil)
  -Pretul se negociaza la telefon dupa cerintele clientului (ofer si garantia calitatii 12-24 luni)

  Nr contact: 0787233034

  Suport Tehnic Videochat Modele Independente de Acasa,Training sau Deschidere Studio Videochat NR Contact: 0787233034
 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.