Suntem un nou cuplu de camere cu câteva întrebări.

Forumuri Suport modele videochat Suntem un nou cuplu de camere cu câteva întrebări.

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Un mic context: am început să modelez in ce perioada eram singură și am făcut-o câteva zile înainte să mă întâlnesc cu acest tip (Luke). Cu greu am avut experiență, dar a fost distractiv. In ce perioada am început să mă întâlnesc cu Luke, timpul meu era destul de preocupat de el, așa că am încetat să mai folosesc camera. I-am spus lui Luke despre experiența mea și părea foarte interesat și într-o zi a cerut să o facă cu mine (da!).

  Oricum, prima dată in ce perioada am făcut-o am făcut-o cu ICAMZ și plata lor este foarte mică (25%). In ce perioada am început să-mi creez contul depăşit cu Luke, am experimentat MFC, dar ei nu au acceptat niciun partener și am ajuns să mă conectez din nou la ICAMZ, deoarece nici nu știam că transmite direct și să fiu plătit cu 35% față de 25%. Problema mea azi este că nu să încarc și să șterg contul meu ICAMZ și să mă alătur la streamate, deoarece contractul meu comunica că timp de 6 luni după ștergerea contului nu lucra cu streamate. Întrebarea mea este: aveți sugestii în care Luke și cu mine să ne putem împlini pentru o plată decentă cel puțin până la expirarea celor 6 luni și să mă împlini direct?

  Alta intrebare. A lucrat cineva aici ca un cuplu? Iubitul meu are probleme cu o erecție la ordin. Vreo idee. Am început să jucăm în fundal și asta funcționează puțin pentru a menține prospețimea. Îi voi da și eu din in ce perioada în in ce perioada pentru a mă garanta că erecția nu dispare.
  Îmi pare rău, a fost o gură.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.