Sunt un model nou de cameră web și chiar am nevoie de ajutor!

Forumuri Suport modele videochat Sunt un model nou de cameră web și chiar am nevoie de ajutor!

Participant
    RO

Bună, am început să lucrez pentru streamate azi câteva zile, în prima mea zi am fost online timp de 1 oră și am câștigat 2 dolari, după aceea după 2 zile m-am autentificat pentru 2 ore și am câștigat 8 dolari, 1 tip m-a dus la privat pentru 6 minute și mi-a cerut să fac , așa că am făcut și in ce perioada a părăsit chatul plătit, nu l-am putut asculta încât intona muzica prea tare, așa că am făcut pe chatul gratuit timp de circa 2 minute și după aceea am văzut asta. și am fost atât de întristat și am văzut pe cineva tocmai mie un bacșiș de 2 dolari care m-a făcut să mă simt oribil și ieftin. a fost foarte drăguță, dar se pare că îmi pierd timpul vorbind de mult, tocmai un tip m-a luat în privat și tot ce a întrebat a fost deşi am făcut și in ce perioada i-am spus da, m-a luat, iar alți tipi au intrat. chat-ul meu gratuit și după o secundă pleacă, nu știu ce greșesc și știu că noi fete cu webcam nu câștigă asemenea de mult ca cineva. Am fost acolo mai mult timp, dar să câștig 8 dolari în 2 ore este rău si daca nu ar fi fost tipul ăla nu as fi castigat nimic, sunt tocmai speriat pentru ca in 2 luni trebuie sa ma mut din casa parinteasca si trebuie sa economisesc money pentru chirie, are cineva vreunul sfat?

• Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.