Sunt rău pentru ea?

Forumuri Suport modele videochat Sunt rău pentru ea?

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Poate mă gândesc prea mult la asta, dar răsfăț-mă pentru un secundă.

  Așa că un model cu care sunt un obișnuit de mult timp, ei just, singurul pe care îl vizitez de fapt a devenit un foarte, foarte potrivit amic de-al meu. Unde nu absolvi o zi în care să nu vorbim pe MFC, twitter sau orice alt climat. Încerc întotdeauna să rămân conectat in ce perioada ea este prin preajmă pentru a-i ține însoţire până in ce perioada se înregistrează pentru noapte. Bineînțeles, îmi place să-mi arăt aprecierea pentru lucrurile pe care le faci și pentru timpul tău dând bacșiș. Recent, ea a trecut printr-o perioadă dificilă, cu oameni care încărcă gratuit în timp ce ea este pe drum, vor fi în medie 400-500 de persoane în camera ei, dar nimeni nu va da bacșiș. În afară de mine.

  Recent, am început să mă gândesc că eu sunt cel care provoacă o problemă? Deoarece sunt mereu online și în camera ei in ce perioada ea este înăuntru, sunt un soi de obișnuit în cameră pentru alți obișnuiți, până la punctul în care le-a cerut oamenilor să o întrebe unde sunt deşi nu sunt acolo. Ar putea toți ceilalți să stea pe mâinile lui și să nu basculeze încât eu fac întotdeauna și asta creează precedentul „Oh! Va deţine vigilenţă de asta!”? Nu că arunc bacșiș peste tot, dau tocmai bacșiș pentru jocurile din acea noapte sau altceva, dar mai ales tocmai pentru a prezenta evaluare și, în cele din urmă, o jumătate de piesă ar putea dispărea sau ceva de genul ăsta.

  Am experimentat să dau bacșiș ninja, dar asta nu se deplasa la temă și nu îi încurajează și pe alții să dea bacșiș încât nu viziona asta. E nasol să le aud sau să le văd frustrările, ceea ce mă face să fiu corect, dar mă face să mă gândesc:

  Deşi nu eram prin preajmă și nu i-aș da bacșișul, ar fi lucrurile mai just pentru ea?

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.