Sunt prea tampit / este favorabil pentru mine?

Forumuri Suport modele videochat Sunt prea tampit / este favorabil pentru mine?

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Sunt multe lucruri și limite la care am lucrat psihic în ultimele zile în privința mea și luând în considerare să încep să lucrez la camera, deși îmi place ideea, nu este o izvor principală de venit, cred că pentru mine este mai multă satisfacție de sine în a face acest lucru / satisfacție de a fi dorit, dar îmi este chinuitor să abordez trăsăturile sau lucrurile pe care le dețin (potenţial prea îngust la minte) care mă fac dezirabil.

  Practic sunt o femeie trans Pre-Op M2F și, după înțeleg, dorința principală a oamenilor ca mine este anatomia pe care nici măcar nu vreau să o folosesc la cameră, totuși sunt just poftim? pieptul meu / fiind pe jumătate goală sau întocmai talia. lenjerie pe jumătatea mea inferioară ( moment în care lucrurile ar fi evidente). Ideea de mă îngrijorează și din provoca evidenței unde se află, de deopotrivă, cineva care nu știe că eu sunt „T” și că el este un ucigaș de sesiune.

  Am lectură multe într-un alt temă despre să stabiliți limite pentru ceea ce doriți să faceți sau să realizați înainte de a vă aventura și să nu vă schimbați neaşteptat obiectivele sau lucrurile pe care le considerați acceptabile.

  În public, sunt o individ destul de cochetă și prietenoasă, poftim? fețe zâmbitoare, de parcă nu mi-aș putea tăinui just expresiile faciale. Am o tonă metrică de tocuri de striptease pe care un amic a subliniat că unii oameni le au drept îndoială.

  Bănuiesc că ceea ce încerc să fac sau să înțeleg este că mă dezbrac tocmai parțial până la chiloți, nu ar trebui să mă deranjeze sau ar trebui să-mi stabilesc propriile limite și să încerc oricum?

  De deopotrivă, îmi place, în public, funcționează într-un raport de a vorbi poftim? oamenii versus a scrie, este norma pentru noi sau?

  Nu vreau să fiu nepoliticos întrebând la ce mă aștept, acestea sunt câteva interogari de bază, dar nu știu autentic unde să întreb.

  Sper că mă gândesc prea mult și că sunt puțin tampit.

  Un novice timid – B

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.