Sunt necesare sfaturi pentru curățarea camerei postate! Cum să șterg urmele ..?

Forumuri Suport modele videochat Sunt necesare sfaturi pentru curățarea camerei postate! Cum să șterg urmele ..?

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Salutare tuturor,

  În primul rând, ce forum uimitor este ăsta, foarte extraordinar că această comunitate este disponibilă pentru oamenii care lucrează ca model de cameră web. Cred că este foarte necesar, așa că consideraţie și acceptare pentru creatorul acestui forum.

  O mică introducere… Suntem un cuplu care am experimentat împreună camera web. Până azi am transmis de vreo 8 ori tocmai pe CB. Am făcut niște money și, per total, a fost o experiență interesantă. Cu toate acestea, după ce am cântărit toate argumentele pro și contra, am decis că vom fixa acest nou efort al nostru și vom audia alte ambiții de profesiune.

  Azi am avut o nisipiş de emisiuni private și toate sunt înregistrate (am avut asta în configurația noastră), așa că acești oameni au încă videoclipuri disponibile din emisiunile noastre private. Bineînțeles că ne-am dat seama că odată ce am difuzat, se poate
  fii o spectru/video cu noi plutind pe web pentru totdeauna. Și odată cu îmbunătățirea software-ului de recunoaștere facială, oamenii l-ar putea descoperi la un moment dat sau, bineînțeles, din ghinion. Ne-am dat seama de acest lucru, dar totuși am decis să începem să facem camere împreună, luând în considerare toate consecințele posibile.

  Căutăm să ștergem urmele cât mai just probabil. Am lectură că există această afirmație DMCA, diverse forumuri pentru camsite în care poate ivi conținutul dvs., alte site-uri web afiliate și CB deține, practic, conținutul nostru și poate face cu el ceea ce doresc deşi nu mă înșel. Dar, tare, ne lipsește experiența în acest substrat, așa că sperăm să găsim câteva sfaturi pe acest forum.

  Aşadar, cred că întrebarea este… Are cineva experiență cu eliminarea conținutului dvs. de pe web? Vreun spațiu anume unde ar trebui să ne uităm? să faci asta în cel mai potrivit mod?

  Vă mulțumesc foarte mult preliminar!

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.