Sunt necesare recenzii de model, serviciu nou pentru promovarea camerelor.

Forumuri Suport modele videochat Sunt necesare recenzii de model, serviciu nou pentru promovarea camerelor.

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Scuze pentru postarea lungă!

  Mi-am petrecut ultimii 4 ani lucrând pentru o însoţire care operează „site-uri de tuburi” (PornTube, 4tube și ) care deservește peste 6 milioane de vizitatori pe zi.

  În decembrie 2013 am părăsit compania și am format o echipă mică. Am creat un slujbă care se integrează cu editorii de conținut (tuburi), caută numele modelelor și notifică utilizatorii deşi sunt online (verifică în prezent MyFreeCams, , Webcams, Streamate și LiveJasmin).

  Am construit serviciul pornind de la premisa că unele videoclipuri aduna peste 1 milion de vizualizări în primele 24 și am sperat că vom putea aduce unii dintre acești utilizatori în sălile model (cu un link afiliat).

  Din punct de vedere tehnic, suntem foarte mândri de realizarea noastră, în prezent procesăm peste 10 milioane de solicitări de dispoziţie pe zi, dar, din păcate, avem o potrivire FOARTE redusă între modelele etichetate în videoclipuri și modelele care sunt pe camere (primim în jur de 800 de clicuri/ zi de la tuburi-> site-uri cam) si vanzarile afiliate sunt aproximativ inexistente.

  Toți băieții au lucrat foarte mult la acest concept și eram pe drum să o fac in ce perioada mi-a venit o ultimă idee. Ce se întâmplă deşi în loc să încercăm să potrivim modelele de camere cu videoclipuri, am armoniza videoclipurile cu modelele de camere? Ce se întâmplă deşi am lucra cu modele de camere care au deja un mare victorie și le-am încărcat o adaos din videoclipurile lor pe tuburi pentru a se promova?

  Vreunul dintre tipii cu care colaboram și-a construit o însoţire de producție și și-a promovat NUMAI conținutul prin canale prin emisiunile CPP. În 8 luni câștigam peste 6 cifre pe lună.

  Iată viziunea mea:

  – Modelele își creează un cont pe platforma noastră, introduc URL-urile profilului lor pe diferite site-uri de camere
  – Modelele încarcă unele dintre videoclipurile lor o dată pe platforma noastră ( fi versiuni mai scurte ale videoclipurilor mai lungi).
  – Împingem mecanic conținutul dvs. înspre TOATE tuburile participante prin Programul lor de publicare a conținutului
  – Notificăm utilizatorii pe tuburi de oricare dată in ce perioada modelul respectiv este online să facă clic pe camera ei

  Primim o scăzământ pe măsură ce afiliații site-urilor de camere și modele obțin mai multă vizibilitate/venituri pe măsură ce își construiesc se sprijini de fani și mai mulți utilizatori sunt împinși în camerele lor.

  S-ar putea întocmai să notificăm modelele prin twitter/email/sms atunci in ce perioada videoclipurile lor sunt postate pe tuburi, aşa încât acestea să poată intra online (80-90% din vizionări au loc în public în primele 24 de ore).

  TBH Nu am experiență cu lumea camerelor și probabil ar fi trebuit să încep să vorbesc cu comunitatea mai devreme pentru a înțelege mai just funcționează și nevoile acestora. Avem o echipă tehnică puternică și conexiuni în lumea metroului, care la just și la rău este locul unde se concentrează MULT trafic în aceste zile.

  Caut modele care sunt dispuse sa isi impartaseasca experientele, punctele de vedere, opiniile (pozitive si negative). Caut să creez o platformă care să ofere esenţă tuturor celor implicați. Cred cu putere că acest lucru va funcționa numai deşi interesele tuturor sunt aliniate.

  Așteptăm cu nerăbdare vești de la tine, Rod.

  skype/gmail: rodcul

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.