Sunt interzis pe Chaturbate din cauza coafurii.

Forumuri General Videochat Sunt interzis pe Chaturbate din cauza coafurii.

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Acest paragraf constă numai din evenimente reale.
  Sper că acest paragraf vă ajută să rezolvați o problemă.
  și nu vom mai deţine neînțelegeri
  între mine și Chaturbate

  Salutare tuturor, Numele meu de utilizator: Victoria_Voltaire pe Chaturbate. Am transmis pe Chaturbate timp de 2 ani până am fost interzis din provoca coafurii. *Da, e de râs și pentru mine!*

  Pentru prima dată m-am confruntat cu interdicția pe 9 AUGUST. Nu voi scrie toată povestea *dar deşi este necesitate, oferi toate informațiile* despre câte zile mi-a luat să-mi dau seama, dar mulțumesc lui @punker Barbie pentru sprijin. Pe scurt: trebuia să-mi verific identitatea (faceți o fotografie unde am pașaportul și o fragment de hârtie)

  7 SEPTEMBRIE, data la care m-am confruntat cu o interdicție pentru a doua oară și am primit un :

  Interdicția mea nu a fost ridicată și a trebuit să scriu multe mesaje pentru a răspica CB Support că sunt aceeași individ, dar am o pieptănătură diferită. De deopotrivă, le-am rugat să-și verifice jurnalele din emisiunea mea din 19 august 2017 in ce perioada aveam părul drept.

  Nu am jurnalele mele proprii ale difuzării mele, dar nu este un secret că există unele site-uri
  care înregistrează modele fără permisiunea lor. Dar tocmai așa justifica că sunt aceeași individ.

  În câteva săptămâni, Asistența Chaturbate mi-a revenit în sfârșit și mi-a cerut să-mi verific identitatea (pentru a doua oară) furnizând o fotografie în care am pașaportul și hârtia. Trebuia să fac TREI fotografii diferite până in ce perioada Asistența mi-a confirmat identitatea. Se pare că totul ar trebui să fie just după aceea, dar nu, au început să depună cereri de identitate internațională pentru pașaport.

  O prostie absolută să ceri documente pe care nu le au toți cetățenii oricărei țări.

  Pentru verificarea vârstei pe Chaturbate și pentru a-mi ancheta identitatea am folosit același pașaport. Pașaportul țării mele eliberat de guvernul țării mele (EUROPA).

  ––––––––

  De deopotrivă, vreau tocmai să vă arăt funcționează suportul Chaturbate.
  Este prima dată in ce perioada mă confrunt cu o interdicție (înainte să mă întâlnesc pe @punker barbie și ea să mă ajute)

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.