Sunt înșelat? – Întrebare despre noul model

Forumuri Suport modele videochat Sunt înșelat? – Întrebare despre noul model

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Salutare modele! Ieri a fost prima mea zi și a fost grozavă, am primit o îngrijire fabuloasă.

  Am considerat că celelalte modele prezentate sunt foarte utile și de susținere și am auzit că aceasta este o comunitate grozavă la care să vă alăturați. De aceea, in ce perioada un model mi-a trimis un mesaj ieri spunând că ar trebui să iau în considerare un manager pentru sprijin și mi-a oferit persoana cu care lucrează, am făcut-o. Totuși, am un emoţie rău că s-ar putea să fiu total înşelat! Am ajuns să „dau o audiție” pentru un tip pe nume Zach care zice că se ocupă de fete pentru un hobby. M-a pus să semnez un învoială să lucrez cu el. După aceea mi-a cerut parola pentru a-mi gestiona și configura profilul. După aceea mi-am dat seama rapid cât de tampit sunt și mi-am schimbat parola înainte de a putea accesa ceva.

  Este întemeiat sau întreg o înșelătorie pentru a-mi fura jetoanele sau a-mi sabota viața?

  Numele companiei lor de management este Zachary’s Girls. Mi s-a spus că lucrează cu circa 10 fete la un moment dat și de obicei sunt în top 100. Ar putea cineva să verifice asta?

  Și după aceea, deşi este întemeiat, sună just informat și aș fi satisfăcut să lucrez cu el. Deşi îl cunoști sau lucrezi cu el, spune-mi a fost.

  Mulțumesc

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.