Sunt fotografiile de vânzare contraproductive?

Forumuri General Videochat Sunt fotografiile de vânzare contraproductive?

 • Post
  Adela
  Participant
  none

  Tocmai am postat despre faptul că chaturbate permite azi radiodifuzorilor să vândă seturi de fotografii pentru jetoane, pare o idee grozavă. Este o combinaţie bună pentru spectator, cele mai multe seturi sunt ca 25 de jetoane, în timp ce asta înseamnă că camgirl poate câștiga în timp ce doarme.

  Dar, viziona că acest lucru este contraproductiv pentru anumite gazde de chat, în funcție de stilul lor. Sunt cei care sunt practic mari glumeți și arată puțin sau nimic, dar reușesc să dezvolte o urmărire fermă de fani care speră să vadă ceva într-o zi.

  Gândiți-vă la cât de populare sunt fetele Secretfriend și Directvideochat printre mulțimea care înregistrează video, există o solicitare mare pentru acele câteva slip-uri de la fete cunoscute care în mod normal nu arată nimic. Oamenii își vor face tot posibilul să găsească un videoclip cu un sfarc de la o fată nenudă, în timp ce într-o altă cameră s-ar putea să urmărească show-uri live roz.

  Pentru a fi sigur, există o careva atractie pentru a viziona ceea ce nu ar trebui să vezi și asta nu se întâmplă decât deşi gazda explică cert că, de lege, nu este afișat.

  Azi mai sunt și alte gazde care fac show-uri lungi pe site-uri de tip tip MFC și chaturbate și petrec mult timp, anume ore, fără a înfăţişa prea mult, înainte de a stop în sfârșit la punctul în care se prezintă până la restrânge, poate goi. sânii de pildă.

  Din nou, aceste fete câștigă o mulțime de urmăritori și oamenii stau ore în șir în camerele lor, poate dând bacșiș, fără îndoială încurajând pe alții să dea bacșiș, până in ce perioada se întâmplă ceva.

  Azi ce se întâmplă cu acea cutie de camgirl pusă la vânzare seturi de fotografii cu picioarele desfăcute și jucăriile în uz, toate, pentru 25 de jetoane? Ok, nu este experiența live, nici măcar video în mișcare, dar mi-e teamă că se va întoarce înapoi în două moduri.

  În primul rând, din perspectiva spectatorului, aceasta nu mai este una dintre acele gazde care nu arată niciodată nimic, așa că va fi puțină sau răbdare în camera de chat live să aștepte, să încurajeze, să lingușească și da, bacșiș, în încercarea de a mai vezi putin. Deşi l-ai arătat într-un set de fotografii pe care îl dobândi, de ce nu mi-l arăți în direct azi? Deşi nu, poate mă duc în altă adaos.

  În al doilea rând, pentru acei fani care au așteptat ore în șir să vadă ceva, azi achiziționa setul foto. Este un pic ca să sari la ultima pagină a unei cărți Agatha Christie. Primești rapid produsele, deși probabil ești dezamăgit că nu ai trecut prin toată experiența, cu siguranță nu vrei să te întorci și să citești cartea azi că știi cine a făcut-o.

  Aşadar, vânzarea de seturi explicite de fotografii este o greșeală pentru gazdele care se concentrează pe tachinare? Stricarea jocului pentru spectator și în cele din urmă diluând atractivitatea gazdei.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.