Summit-ul pentru camere web pentru adulți din iunie

Forumuri General Videochat Summit-ul pentru camere web pentru adulți din iunie

 • Post
  Adela
  Participant
  none

  Mamaia, România – 18-21 iunie 2014

  AWSUMMIT face un mare păşit inainte mutand evenimentul de la o extrema la alta, de la munte la mare, suntem bucurosi sa va primim in cea mai frumoasa statiune de pe litoralul Marii Negre: Mamaia.

  După succesul primei ediții, am decis să extindem numărul de participanți și să îl deschidem mai multor profesioniști (studiouri, modele, fotografi, furnizori de conținut, dezvoltatori) profitând de noile oportunități: mai multe panouri, care acoperă toate subiectele principale. asta poate fi. Ești interesat de industria camerelor live pentru camsite, de la începători la profesioniști – află să-ți maximizezi veniturile – participă la atelierele noastre pentru studiouri, învață să-ți folosești abilitățile în cel mai eficient mod deşi ești un model autonom.

  Suntem mândri să salutăm propunerile sponsorilor noștri, este timpul să oferim ambelor părți oportunitatea de a declara și de a îmbunătăți relațiile noastre de afaceri. Intrând în lucruri mai fermecătoare, promitem o aer distractivă, cu recepții de cafea și trei petreceri uimitoare, așa știm cu toții, petrecerile sunt cu siguranță un punct culminant al comunicării libere și prietenoase cu colegii tăi de afaceri.

  Vizitați http://www.awsummit pentru detalii complete despre programul evenimentului. Înregistrările sunt azi deschise prin site-ul nostru, după cum și rezervările pentru hotelul gazdă.

  Despre AWSUMMIT
  AWSUMMIT a început cu cea mai elementară necesitate pe care o poate deţine un persoană: comunicarea. Cel mai deosebit și mai prețios lucru din lume în acest moment este INFORMAȚIA. Trebuie să fim informați, trebuie să fim la uzual și trebuie să comunicăm pentru a construi o combinaţie puternică și valoroasă.
  În ultimele decenii, industria webcam-urilor pentru camsite a crescut constant și azi putem fi de faţă cu toții la ceea ce ar putea fi cea mai mare revenire din toate timpurile. AWSUMMIT speră să construiască relații puternice între profesioniști care vor implica pe toată lumea într-un ipostază corporativ fabulos.

  Până azi am reușit să aducem la evenimentul nostru câteva dintre cele mai bune site-uri de camere după cum Jasmin, MFC, ImLive sau XLoveCam, dar și alte companii mari după cum Paxum sau ModelCentro. Multe alte afaceri legate de aparate foto sunt deja înregistrate sau pe drum.
  Așteptările noastre sunt în jur de 500 de participanți reprezentând studiouri și modele, majoritatea din Europa.

  Pentru mai multe informații, vizitați http://www.awsummit.com
  Sperăm să ne vedem la AWSUMMIT din Mamaia, România – 18-21 iunie 2014

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.