Suma minima castigata de pe o zi?

Forumuri General Videochat Suma minima castigata de pe o zi?

Participant
    none

Buna. La voi care a fost cea mai mica suma castigata pe o zi de munca si de ce? la mine cea mai mica suma de bani pe care am castigato a fost de 50 de dolari,dar asta a fost din vina mea pentru ca in acea zi am fost foarte lenesa si nu am acordata atentia necesara membrilor si aveam gandul doar la vacanta pe care o planuisem sa plec peste cateva zile cu prieteni. Dar ziua urmatoare am intrat din nou online pentru a-mi lua revansa lucru pentru care chiar sa meritat.

Vizualizare 4 răspunsuri - 1 la 4 (din 4 în total)
  • Replies
    Adela
    Participant
    none

Buna. La mine suma minima a fost de 100 de dolari din cate imi aduc aminte,pentru ca am fost intr-un continu progres si pentru ca am avut studi in limba engleza inca de la inceput de a ma apuca de aceasta meserie. Aceasta cred ca a fost una din zilele mele proaste iar motivul pentru suma minima castigata a fost privatul, pentru ca in acea zi nu am avut vointa si buna dispozitie pentru privat show.

Adela
    Participant
    none

Buna. La mine suma minima a fost de 100 de dolari din cate imi aduc aminte,pentru ca am fost intr-un continu dezvoltare si pentru ca am avut studi in limba engleza inca de la inceput de a ma de aceasta profesie. Aceasta cred ca a fost una din zilele mele proaste iar motivul pentru suma minima castigata a fost privatul, pentru ca in acea zi nu am avut vointa si buna dispozitie pentru privat show.

Adela
    Participant
    none

Buna. La mine suma minima a fost de 100 de dolari din cate imi aduc aminte,pentru ca am fost intr-un continu dezvoltare si pentru ca am avut studi in limba engleza inca de la inceput de a ma prinde de aceasta profesie. Aceasta cred ca a fost una din zilele mele proaste iar motivul pentru suma minima castigata a fost privatul, pentru ca in acea zi nu am avut vointa si buna dispozitie pentru privat show.

Adela
    Participant
    none

Buna. La mine suma minima a fost de 100 de dolari din cate imi aduc aminte,pentru ca am fost intr-un continu progres si pentru ca am avut studi in limba engleza inca de la inceput de a ma apuca de aceasta meserie. Aceasta cred ca a fost una din zilele mele proaste iar motivul pentru suma minima castigata a fost privatul, pentru ca in acea zi nu am avut vointa si buna dispozitie pentru privat show.

Vizualizare 4 răspunsuri - 1 la 4 (din 4 în total)
  • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.