Studioul meu de cameră live al anului

Forumuri General Videochat Studioul meu de cameră live al anului

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  20 câștigă premiul Live Cam of the Year la Gala Premiilor Aw desfășurată anul ăsta la Mamaia. Ăsta este al doilea an în care 20 a primit onoarea de a reţine acasă marele premiu AW Summit.
  „Industria a crescut foarte mult de-a lungul anilor și există multe studiouri noi și inovatoare care sunt concurenții noștri. Suntem recunoscători că suntem recunoscuți ca cei mai buni dintr-o lungă listă de nominalizați pe care îi respectăm.” Exprima Mugur Frunzetti, CEO-ul 20.
  Acest lucru vine după ce a câștigat Cam of the Year din Los Angeles la XBIZ Awards în ianuarie, devenind un dovadă Jasmin în februarie, deschizând o nouă franciză în camgirl, și primind „Cel mai popular Live Cam ”. la Live Premios Cam din Barcelona în martie.
  Numărul de premii primite de-a lungul anilor nu s-a oprit sau a făcut ca echipa 20 să fie mai puțin implicată în munca lor, dar, în realitate, lucrează din ce în ce mai mult după oricare victorie, menținând poziția în care ajung. de a câștiga și de a o păstra. curajos, venind cu idei noi și mai inovatoare pentru anii următori și încercând să devină mai buni.
  „Nu ne vom odihni azi că am câștigat. A fost o jumătate de an incredibil, deschiderea de noi francize, creșterea numărului de modele, deschiderea de noi birouri, participarea la summit-uri din industrie, gândirea și lucrul la campanii noi și mai creative. Nu există unde să ne odihnim azi, ci să avem în echipa noastră oameni mai pasionați și muncitori care cred în aceleași lucruri ca noi și vor să facă o profesiune în industrie.” comunica Andra Chirnogeanu, manager relații publice la 20.
  Mulți oameni și reprezentanți ai industriei cunosc 20 ca fiind prima rețea de franciză de camere live și încât a primit de câțiva ani premiul „Best Cam ”, dar ceea ce nu știu este munca și pasiunea care se află în spatele mărcii și studioul.
  Începând cu un mic cu zece camere în 2013 și devenind o franciză de camere live just cunoscută, cu peste 10 studiouri în întreaga lume și pregătirea pentru a deschide alte 10 studiouri până la sfârșitul anului 2017, echipa de la 20 este o forță reală în industria camerelor live. . .
  „Lucrăm din chinuitor și rezultatele sunt acolo, sunt vizibile. La cotă originar, avem o echipă grozavă care se ocupă de #girlsfromstudio20, de la administratori la departamentul de marketing până la make-up actor și tot. Pentru francize, încercăm să găsim cei mai buni parteneri, este deosebit pentru noi să fim în ton cu proprietarii de francize 20 pentru a ne înțelege și pentru ca brandul să aibă o bună reprezentare”. comunica Andra.
  În prezent, 20 este prezent în România: București (3 studiouri, vreunul dintre ele este 20 Men, primul Male Cam al francizei), Cluj-Napoca, Timișoara, Craiova, Oradea, Brașov. În plus, 20 are studiouri de cameră în SUA, Los Angeles și în , camgirl.
  Deşi doriți să vă alăturați unei echipe de victorie și să puneți bazele unei cariere lungi și prospere, contactați un reprezentant al companiei 20 și programați un interviu. Veți descoperi totul despre industria de modelare online și despre vă puteți îndeplini visele lucrând pentru cel mai potrivit de cameră din lume!

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.