Streaming multiple, LJ vs SM

Forumuri Suport modele videochat Streaming multiple, LJ vs SM

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Buna fetelor!

  Am început recent să fac show-uri, am experimentat chaturbate și am auzit de MFC, ceea ce nu prea mă face să cred că câștiga mulți money în loc de Livejasmin sau Streamate.

  Așa că am avut câteva interogari pe care aș tinde să le pun și aș evalua orice feedback.

  Multi streaming, ce și o faci, am lectură multe despre modelele multi streaming. Pur și simplu nu știu ai se deplasa la o show privată pe un site și după aceea ălalalt este freemode sau atunci ai și un chat privat, da, aici mă blochez.

  A doua întrebare,

  Am auzit multă negativitate despre Livejasmin, am făcut prima ședință acolo timp de 2 ore și 30 de minute și am câștigat 15 USD plus că mi-au dat tocmai %25 cu o taxă de 1 USD, așa că deşi l-aș pune pe 3/4 ar fi fost Mai Mult.

  Tocmai m-am înscris și la Streamate.

  Majoritatea subiectelor pe care le-am lectură erau puțin vechi, așa că aș tinde să întreb din nou deşi Livejasmin este cu real rău în comparație cu Streamate. Există alternative mai bune decât aceste 2?

  Sunt dispus să lucrez 40 de ore pe săptămână, poate întocmai mai mult. Am 23 de ani, am la minte deschisă. Nu vreau să fiu egoistă sau să nu consideraţie pe nimeni, dar cred că sunt mai atractivă decât o fata obișnuită, spun că această competiție este înțeleaptă, te rog, fetele să nu ia asta greșit.

  câștiga 20.000/30.000 USD pe lună?

  Îmi doresc foarte mult să mă concentrez 6 luni pe munca completă și după aceea să mă opresc tocmai de dragul de a-mi construi o viață frumoasă.
  Eu locuiesc in Turcia, aşadar banii sunt ca si inmultirea cu 3, asta ar insemna ca as castiga 60.000/90.000 pe luna, care este salariul omului climat de aici pe 3 ani.

  Încă o dată, vă mulțumesc pentru timp, înțelegere și comentarii.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.