Streamate vs Chaturbate, ajuți o fată nouă?

Forumuri Suport modele videochat Streamate vs Chaturbate, ajuți o fată nouă?

 • Post
  Eliza
  Participant
  none

  Ok, deci sunt nou în domeniul camerelor. Încep pe KinkLive încât -ul este o completare importantă a vieții mele și îl iubesc pe Kink în public. Am avut o experiență foarte bună până astăzi, dar problema este că site-ul nu pare să primească mult trafic.
  Câteva modele cu care am vorbit acolo mi-au sugerat să mă pun în altă completare ca o rezervă pentru a mă susţine să mă cunosc mai just, după și să le folosesc în zilele lente.
  După ce am făcut câteva cercetări, mi-am restrâns opțiunile ideale fie la Streamate, fie la Chaturbate. Chaturbate pare să aibă mult trafic, dar tokenurile sunt de tocmai 0,05 USD. De la fel, chatul în public pare foarte spam și scăpat de sub control. Pentru Streamate, am auzit că a fost puțin alene, dar îmi place aspectul public al site-ului și arată interfața. Problema pe care o am este că plătește tocmai 30-35%. Cea mai mică plată a lui Kink este de 40%, așa că nu știu cât de confortabil mă simt să obțin tocmai 30-35%.
  Până astăzi, cu o plată de 60% la Kink (au un program pentru începători care îți oferă 60% în primele 2 luni), am reușit să câștig tocmai 100 USD pe săptămână lucrând (care este o plată de 60 USD) 3 zile pe săptămână , care este tot timpul pe care il am pana ma mut, din moment ce ma mut in 2 saptamani.
  Așa că, cu toate că cineva are vreun sfat pentru mine sau orice părere despre aceste două site-uri, orice sprijin ar fi foarte respectat.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.