Stima de sine scăzută după o săptămână întreagă fără sfaturi :/

Forumuri Suport modele videochat Stima de sine scăzută după o săptămână întreagă fără sfaturi :/

 • Post
  Eliza
  Participant
  none

  Mă simt atât de rău astăzi… Am fost pe Chaturbate toată săptămâna cel puțin 4 ore pe zi și puțin trafic am, sau blues-ul din camera mea (care dispare rapid încât nu sunt goală tocmai în interiorul meu de haine) cu chinuitor am dat mită.
  Simt că trebuie să fac ceva greșit, iar astăzi mă întreb cu toate că aspectul meu nu este suficient. Mă simt grasă încât am o tulburare de alimentație și încât simt imediat respingere mă gândesc „oh, asta încât ești gras”.
  De la fel, nu înțeleg de ce traficul meu este atât de mic (majoritatea pe care o primesc este de 40 de spectatori), de obicei este tocmai 20 sau mai puțin.
  Am folosit twitter pentru a-mi promova emisiunile, dar nimic. Mă compar cu alte modele (știu că niciodată nu e just să faci asta) și mă întreb de ce au atât de mult trafic, peste 200, majoritatea și sfaturi bineînțeles.
  Sunt foarte plăcut în cameră, râd și încerc să creez un climă plăcut și … dar sigur nu funcționează și devin atât de frustrat încât să-mi învinovățesc corpul tocmai că nu este suficient de .

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.