Știi cum să te vinzi pe tine/emisiunile tale?

Forumuri General Videochat Știi cum să te vinzi pe tine/emisiunile tale?

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Buna ziua
  M-am gândit să încep acest thread încât în primul rând văd o mulțime de fete care se plâng de trafic, clienți, pierderi de timp și nu numai, dar ne amintim că înaintea camerei de filmat trebuie imperios să ne vindem pe noi și serviciile noastre?
  Am auzit de la un model de cameră că nu poate vinde emisiuni și că băieții sunt idioți/pierde timp.
  Prima mea întrebare adresată ei a fost: vorbești cu băieții? Îi tratezi pe toți asemenea? Vorbești cu el de parcă ar fi deja o pierdere de timp și n-ai deţine timp de pierdut? Îți asculți clientul și ce caută? Tratezi toți clienții asemenea? Încât permiteți-mi să vă reamintesc, atunci in ce perioada vindeți ceva, trebuie să ascultați clientul și ceea ce își dorește. Nu vorbi cu el ca un robot. Din experiența mea, modul în care îți vinzi serviciile unui american este foarte diferit de a vinde unui latin (spaniolă, italiană, franceză).
  Băieții americani și englezi sunt mai pervers decât băieții latino, celor din urmă le plac mai multe spectacole de vanilie și ceva romantism. Îți faci timp să-ți cunoști clientul și ce caută cu real?
  Mereu merg cu povestea asta: tu ești cumpărătorul, intri într-un magazin, încă nu știi ce vrei, începi să încerci haine, încă nu știi ce vrei sau ai necesitate și imaginează-ți deşi oricare ținută incerci, vanzatoarea te intreaba: ok, azi o sa cumperi asta? Sunteţi punct? Te grăbesc să cumperi și te fac să te simți rău. Scuze, deşi primesc acest tip de tratament, o să alerg la deal și să găsesc un magazin unde să nu spună atât de cert că tot ce vor sunt banii mei!
  De deopotrivă, faci cumpărături de oricare dată in ce perioada intri într-un magazin? Te uiți la ce este pe rafturi și rar pleci fără să cumperi nimic?
  Ei just, același lucru li se întâmplă și lor. Îmi amintesc mereu că acești tipi caută fantezie și distracție. Deşi merg cu: spectacolele mele sunt asta, asta și asta. pretul este $$$. Îmi pare rău, nu-l văd pe tipul ăla cumpărând, de fapt îl văd trecând de la tampit la delicat în câteva secunde și pur și simplu nu cumpără nimic.
  Îmi amintesc, de deopotrivă, că am o mulțime de concurenți care întocmai își dau hainele jos (cazul meu), îl voi face pe tipul ăsta să cumpere de la mine, ce să-i ofer care să-l facă să cumpere de la mine și nu o fată pe care el. va primi? goală și se joacă cu o jucărie. Dar asta sunt eu, sunt un model non-nud.
  Știu că sunt tone de oameni care pierd timpul, îi primesc tot timpul ca mulți dintre voi. Dar treaba mea este să vând, iar deşi sunt nasol să vând, nu o să fac webcam, încât totul începe cu vânzarea. Mă vând just? Fac un efort să mă vând cu real fără să mă aștept ca tipul să fie nevoit să mă cumpere încât sunt și nu trebuie să fac mai mult decât să-mi arăt fotografiile pentru ca el să decidă? Ei just, da, trebuie să faci mult mai mult decât să-l lași să-ți vadă fotografiile și să decidă singur deşi vrea un spectacol de la tine sau nu, trebuie să te vinzi ca nicio altă fată, trebuie să fii afabil și răbdător. și trebuie să fii concubin. Deşi nu știi să te vinzi, nu vei vinde, încât avem prea mulți concurenți și cei buni câștigă.
  Deşi nu îți pasă de câte vânzări pierzi și lucrurile merg just pentru tine, va trebui să-ți schimbi atitudinea și să încerci mai mult să vinzi înainte de a pleca.

  Îmi pare rău pentru postarea lungă, dar am vrut să vă dau o perspectivă asupra a ceea ce aud azi ca webmistress și cred că unii își îmbunătăți vânzările tocmai schimbându-și puțin atitudinea.

  Vizitați site-ul meu pentru a viziona sh live

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.