Stare de nervozitate!

Forumuri General Videochat Stare de nervozitate!

 • Acest subiect are 0 răspunsuri, 1 voce și a fost actualizat ultima dată acum 8 luni de Denisa.
 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Așa că aseară s-a întâmplat ceva magic. a sosit switter. Twitter este o platformă socială prietenoasă cu munca videochat, precum Twitter.

  https://switter.at/web/getting-started
  https://switter.at/about/more

  A fost creat pentru lucrătorii videochat și clienți și a luat-o la capăt! Acum 12 ore erau 153 utilizatori.

  Vreau să arunc informații utile într-un singur loc.

  Mastodon = platforma/gazda.
  Instanță = serverul. Există multe servere pe Mastodon.

  Va fi Twitter afectat de FOSTA/SESTA?
  Am configurat în mod special Twitter să aibă sediul în afara SUA, domeniul nostru rezidă în Austria, unde munca videochat este legală. FOSTA/SESTA nu ar trebui să afecteze platforma noastră. (preluat din Întrebări frecvente)

  Există o aplicație?
  Da! Puteți utiliza acest lucru și din browserul telefonului dvs.

  Îmi pot conecta conturile Twitter și Switch?
  Da! Găsește-ți prietenii de pe Twitter aici și folosește-l pentru postări încrucișate. Puteți alege să postați numai unul pentru celălalt sau să le puneți pe amândoi să posteze unul pentru celălalt. Bannerul încrucișat este, de asemenea, foarte util pentru programarea Tweet-urilor, deoarece puteți programa prin intermediul reclamelor Twitter și tot ceea ce este pus în coadă va fi, de asemenea, publicat în Switter atunci când este publicat pe Twitter.

  Cum facem DM?
  Pentru a trimite un DM/mesaj privat, faceți clic pe simbolul globului mic de lângă setările de fotografie/confidențialitate și îl puteți seta astfel încât doar persoana (persoanele) cărora le trimiteți să-l poată vedea. Un DM iese în evidență și în feedul tău.

  Sunt atât de confuz cu privire la opțiunile locale și federative!
  am fost si eu. Local = vezi Toots de la Swisster.at și federație = la nivel mondial de la Mastodon!
  Acest lucru este explicat printr-un grafic.

  Există hashtag-uri?
  Da! Și vă încurajăm să le folosiți. FSSW sunt încurajați să folosească etichetele #route și #location pentru a ajuta clienții să le găsească. Folosește eticheta #introducere când te înscrii!

  Marcați media dvs. ca privată prin Preferințe. Aparent, din cauza faptului că instanțele se leagă între ele, conținutul nostru NSFW a apărut în alte zone care ar putea expune minorii sau persoane care nu doresc să-l vadă la conținutul nostru. Switcher încearcă să aibă aceasta ca setare implicită pentru instanță, dar până atunci, aceasta este cea mai bună opțiune. Vă puteți modifica setările prin Preferințe sau făcând clic pe setările de confidențialitate pentru Toot respectiv. De asemenea, puteți adăuga avertismente de conținut!

  De asemenea, puteți fixa mai multe Toots la profilul dvs.
  Limita de caractere bip este de 500.
  Cred că limita de gif/încărcare este de 8MB în mod implicit pe Mastodon, dar se pare că administratorul instanței o poate schimba în toate instanțele.
  Având ceva de genul bit.ly se va afișa ca text simplu, trebuie să includeți http:// pentru ca acesta să se înregistreze ca link.

  Cred că asta e baza! Rețineți că acest lucru este încă la începutul lansării, iar administratorii lucrează cu noi la lucruri și acceptă sugestii. Răbdarea este cheia!

  Dar hei, o alternativă Twitter prietenoasă cu munca videochat pentru toți cei care sunteți interzis/interzis/sătui de prostiile Twitter!

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.