Stalker – informații, ajutor, sfaturi

Forumuri Suport modele videochat Stalker – informații, ajutor, sfaturi

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Am fost un model fetiș. cam girl în ultimul an și recent am avut de-a face cu un stalker online.
  Mi s-a părut destul de normal in ce perioada m-a întrebat prima dată deşi am avut un fetlife în camera mea de cameră, i-am trimis linkul înspre pagina mea oficială fetlife pentru fanii mei, în câteva minute de la acceptarea cererii sale, mi-a inundat căsuța de cu mesaje care spuneau „scuze, te iubesc, vreau să fii cel mai potrivit amic al meu, te rog trimite-mi poze”, etc, etc.
  L-am blocat de fetlife și camera mea de cameră, totuși a putut să creeze un cont nou și să se conecteze pentru a comunica
  „Îmi pare foarte rău, dar te rog să fii prietenul meu, etc, etc.”
  din nou, am blocat și din nou am creat un cont nou după un cont nou.
  asta s-a întâmplat în ultima lună, am contactat site-ul de cameră și mi-au spus că nu face nimic, am contactat fetlife și au spus același lucru, nimic nu puteau face

  după aceea am început să aud alte fete de cameră spunându-mi că va intra în camere să vorbească obsesiv despre mine, ajungând întocmai și să le spună acele fete pe numele meu, am auzit și clienți spunând că l-au văzut peste tot inundând site-ul și întrerupând alte show-uri pentru fete, vorbind despre o să mă recupereze.

  Am fost extrem de vigilent, N-am spus NICIODATĂ nimănui pe care mi-a fascinant/mi-am concubin sau am menționat că fac ceva în viața reală. Am un logodnic și vorbesc de multe ori despre el, după cum și în unele emisiuni și în unele fotografii.

  este într-un moment în care devin foarte îngrijorat și stresat de comportamentul și obsesia lui, nu sunt sigur ce să fac azi
  în seara asta, în fața camerei, s-a întors în camera mea și cu mulți membri în cameră a spus cu voce tare
  „O să mă lași în linişte, să nu-mi mai trimiți mesaje, să nu mă mai contactezi, să nu-mi întrerupi camera și să cauți sprijin pentru obsesia ta nesănătoasă față de mine, altcum voi fi forțat să iau acțiuni legale împotriva ta”.
  și-a cerut scuze și a plecat, dar sa întors imediat și a trebuit să-l blochez din nou, dar după ce i-am blocat contul, am început să primesc mesaje de la un utilizator necunoscut care spunea lucruri după cum
  „Sunt aproximativ de tine întocmai azi”
  „Stiu unde locuiesti”
  „Sunt aproximativ de tine”
  „Mă vei iubi”

  Am contactat site-ul de sprijin care se descoperi în camera mea, dar nu am primit niciun răspuns de la ei, așa că le-am trimis un și din nou mi-au spus că nu face nimic.

  Nu stiu sigur ce sa fac, mesajele pe care le-a trimis pe fetlife au fost sterse mecanic cand l-am blocat si nu erau in niciun soi amenintatoare.
  iar în camera mea de cameră nu am intrare la conversațiile din trecut și, în plus, era în alt mod, fără să știu deşi a fost el sau altcineva.

  Tocmai că nu sunt sigur ce pași să fac azi, am contactat site-urile și nu am primit sprijin, mă deranjez să încerc să iau legătura cu autoritățile pentru a comunica că sunt întristat că această individ nu mă amenință, îmi expedia tocmai mesaje obsesive de dragoste?

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.