Sprijin StripChat: Prins în cursă 22. Respectați programul întocmai deşi stricați scorul din provoca lipsei de telespectatori/sfaturi?

Forumuri Suport modele videochat Sprijin StripChat: Prins în cursă 22. Respectați programul întocmai deşi stricați scorul din provoca lipsei de telespectatori/sfaturi?

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Am petrecut promoția de 2 săptămâni pentru începători pe StripChat, unde întocmai nu am văzut un efect pozitiv din asta, deoarece nu am avut niciodată spectatori, deoarece adesea nu apăream online pe lista de modele noi și am avut și câteva dificultăți tehnice. prima săptămână care mi-a împiedicat creșterea. Azi opiniile mele au scăzut foarte mult, au fost câteva zile bune, dar azi în mare adaos foarte alene. Simt că ar fi trebuit să încep mai just, dar multe lucruri au mers tampit și azi nu să ating un scor decent și încep să am ospăţ să renunț, dar îmi doresc foarte mult ca asta. treabă.

  Vreau să rămân online suficient de mult pentru a putea ademeni noi spectatori, dar să rămân online mult timp fără să primesc sfaturi îmi distrug scorul. De deopotrivă, vreau să mă țin de programul pe care l-am făcut, dar deşi îmi cauteriza scorul, ar trebui să o fac ca atare? Simt că sunt într-o cursă 22.

  Ce ar trebuii să fac? Să stau mai mult și să risc să-mi ucid scorul în speranța de a fi văzut la codiţă sau să mă deconectez și să încerc să atrag spectatorii în altă adaos și să sper că vor veni la următoarea mea show? Nu am mulți urmăritori încât sunt nou peste tot. TIA pentru tokens ei. Ar trebui să stau 30 de minute, deşi el e mort, să iau o oprire și să mă întorc în atâtea minute? Întocmai nu sunt sigur ce să fac și am necesitate de un sfat de la niște fete experimentate, vă rog!

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.