Sprijin pentru verificarea vârstei – Temei nr. # 18588990

Forumuri Lista Camsite Videochat Chaturbate Forum Sprijin pentru verificarea vârstei – Temei nr. # 18588990

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  @punker barbie

  Scriu asta în numele unei prietene care a încărcat recent o nouă versiune a pașaportului ei pe CB. Limba lui maternă este spaniola și de aceea îi traduc subiectul aici. Este un pașaport oficial eliberat de consiliu de miniştri. Ăsta este același tip de act care a fost folosit inițial pentru a vă valida contul. Pașaportul său insolit era pe drum să expire, așa că și-a încărcat proactiv noul pașaport.

  Procesul de supraveghere a vârstei continuă să respingă cererea dvs. și vă solicită să încărcați o copie a permisului de comandă. Ei just, ea nu îndruma și nu are patentă. Am trimis prin serviciul de asistență pentru a ruga sprijin, însă răspunsul este și comunica că pașaportul dvs. nu îndeplinește cerințele interne. Este un pașaport oficial emis de consiliu de miniştri care îndeplinește toate cerințele afișate pe pagina de supraveghere a vârstei CB și am fost înainte și înapoi cu sprijin fără progrese reale. Ea întocmai are necesitate de sprijin pentru a săpa un pic mai afund și a răspunde cu informații tangibile.

  Nu a mai putut lucra de câteva zile și asta îi afectează viața.

  @punker barbie: orice șansă de a obține sprijin pentru a o susţine prin procesul de supraveghere a vârstei, de la început până la sfârșit, ar fi bună.

  Înțeleg că ea nu îmi va răspunde direct, just, ea așteaptă temei pentru a răspunde. Temei # 18588990

  Mulțumesc din nou

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.