SoulCams

Forumuri General Videochat SoulCams

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  PLOUA BANI ÎN SOULCAMS – PREMII ÎN BASTĂ Incredibile

  Concurs de modele de nucleu 2 inimi
  15 – 28 februarie | Premiul total în numerar: 1700 USD

  Aduna puncte pe se sprijini câștigurilor tale private (, 1 la 1) sesiuni de spionaj și sfaturi/cadouri virtuale pentru a câștiga vreunul dintre incredibilele premii în money de 1700 USD. Mărește-ți rangul adunând inimi de membri. Inimi roșii vor ivi sub difuzarea dvs. și toți membrii cu un statut activ (cumpărați credite în ultimele 30 de zile) vă oferi vreunul la oricare 6 ore. (Puteți agonisi maximum 4 inimi pentru oricare utilizator la oricare 24 de ore.) SFAT: Punctele dvs. sunt calculate pe se sprijini câștigurilor dvs., a timpului pe care îl aveți online și a numărului de inimi pe care le adunați.

  Concurs de recomandare pentru membri
  15 februarie – 15 aprilie | Premiul total în numerar: 1750 USD

  Recomandați noi membri la SoulCams și câștigați MARI money cu noi! Distribuiți linkul de recomandare sau asigurați-vă că utilizatorii noi își introduc numele în câmpul Recomandat de din formularul de înscriere. 3 modele norocoase cu cei mai mulți membri noi vor câștiga premii în money uimitoare – jackpot-ul total este de 1750 USD, în timp ce câștigătorul primește premiul principal de 1000 USD!

  Nu uita: pe langa premiile fantastice, primesti si pana la 300$ pentru oricare membru recomandat, după cum si un taxa de +20% pe viata!
  SFAT: De deopotrivă, puteți converti utilizatorii de bază existenți în membri plătitori pentru a câștiga și a obține bonusul dvs.!

  Citiți mai multe despre ofertele noastre de bază aici:

  Bonus de 300 USD pentru noii membri ai SoulCams
  Sistem de recomandare pentru membri în SoulCams
  De ce să aveți se sprijini de membri pe SoulCams

  Concurs foto de uniforme și cosplay
  15 – 28 februarie | Premiul total: 500 USD

  Noul nostru concurs foto este despre cosplay, costume și uniforme! Încarcă cele mai bune fotografii în ținuta ta preferată, dar asigură-te că respectă regulile noastre:

  Vă rugăm să încărcați numai fotografii cu dvs. Trebuie să aveți dreptul de proprietate/dreptul asupra acestor fotografii Fotografiile trebuie să includă un costum sau o ținută potrivită (Scufița Roșie, Asistentă, Servitoare, Poliție etc.) Asigurați-vă că încărcați imagini de bună însuşire Fiți creativ! Nu încărcați aceleași fotografii din nou și din nou. Nu folosi fotografiile din galeria ta de modele.

  Puteți încărca câte fotografii doriți. Membrii vota fotografiile tale cheltuind credite. Un vot costă 0,5 credite și păstrați 50% din aceste credite.

  Vă rugăm să rețineți că câștigurile din concursul de fotografie nu vor fi incluse în concursul Heart to Heart. Echipa noastră va examina și admite oricare fotografie înainte ca aceasta să fie vizualizată pe SoulCams. Cele cinci modele cu cele mai multe voturi vor câștiga vreunul dintre premiile în money de 500 de dolari!

  SFAT: Puteți începe să vă încărcați fotografiile pe 13 februarie. Accesați Setări / Pozele mele și utilizați folderul Concursuri / Cosplay_and_uniform pentru a încărca fotografiile.

  Credite pentru membri dublu

  În perioada 13-15 februarie, oferim membrilor o promoție Cumpărați 1, primiți 2! Oferta este valabila pentru toate pachetele fara limitare a cumparaturilor.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.