Soluție de plată pentru modele independente

Forumuri Suport modele videochat Soluție de plată pentru modele independente

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  salut modele,

  Ăsta este primul meu post, mulțumesc că m-ai avut aici. Sunt în afaceri din 2007 ca proprietar al unei companii de internet specializată în camere pentru camsite.

  Aș evalua cu real orice feedback, comentarii sau sugestii pe care le puteți oferi cu privire la următoarele, deoarece suntem azi în stadiul de extindere și putem încă modifica serviciul…

  În curând vom lansa o nouă metodă de plată, personalizată și specializată pentru modele independente (skype). Ideea este foarte simplă… oferim o platformă de plată pentru modele și le facem ușor să aibă opțiuni de plată după cum card de credit, ACH (US direct debit), bitcoin, paysafecard, ukash, click and buy, dar și țară . opțiuni de plată specifice, ar fi ideal, sofortbanking etc. (fără risc de rambursare)

  Procesul este simplu: clientul dorește o show -> Modelul îi oferă clientului URL-ul ei de plată -> Clienta își selecta metoda de plată preferată și plătește pachetul convenit -> Modelul își verifică pagina de statistici în timp autentic pentru a justifica că plata a avut victorie -> Deşi răspunsul este DA, începe spectacolul

  vă plătim banii?
  Putem plăti modelele participante săptămânal, fără plată minimă! Ne ocupăm de toate costurile de procesare pentru diferitele opțiuni și plătim modelelor 80% din toate veniturile lor generate. Putem oferi modele cu normă întreagă întocmai și până la 85% deşi generează un stabilit dimensiune de vânzări (de pildă: 750 USD sau mai mult într-o săptămână în vânzări reprezintă o plată de 85%).

  Putem plăti săptămânal cu payoneer, paxum și transfer bancar. Payoneer și paxum nu au nicio plată sau taxa minimă, Wire are o plată minimă de 500 USD și o taxă de transfer în funcție de bancă.

  (Oferim și asistență Skype, așa că, deşi este solicitat, putem plăti mai devreme deşi apare o situație, înțelegem că modelele freelance au necesitate rar de banii lor rapid și încercăm să fim de sprijin în acest substrat)

  După am spus, suntem în extindere și ne-ar plăcea să auzim ce părere aveți despre acest concept. O sugestie sau interpretare? Ce putem îmbunătăți sau completa pentru a face din ăsta un slujbă uimitor?

  Apreciem cu real contribuția dvs.! Mulțumesc preliminar

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.