Solicitați sfaturi privind conținutul personalizat

Forumuri General Videochat Solicitați sfaturi privind conținutul personalizat

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Pentru nivelul meu de top pe Fansly, ofer un videoclip exclusiv pentru oricare semen. Încerc să adaptez videoclipurile la preferințele unui semen (unii preferă 100% tachinează 0% , alții 90% tachinează 10% etc., unii preferă să vorbească, alții nu etc.) și își folosesc numele în video. așa că știu că este tocmai pentru ei. Videoclipurile nu sunt foarte lungi, aproximativ de ~ 4 minute, dar nu le revând. Adaptarea videoclipurilor la preferințele lor este ușoară pentru unii dintre ei încât le cunosc destul de just. Pe alții, nu-i cunosc nicidecum. Tax destul de mult pentru vama, mai ales daca folosesc numele persoanei si/sau arat ceva , insa aceste videoclipuri nu sunt întocmai obiceiuri, ci personalizate.

  Ar fi de tampit plac să cer un sfat atunci in ce perioada îți trimit videoclipurile tale? Mă gândeam să spun ceva de genul „Deşi ți-a fascinant videoclipul, anunță-mă cu nucleu sau lăsându-mi un interpretare. Deşi ți-a fascinant videoclipul, nu ezita să-mi trimiți un pont. Voi folosi comentariile tale pentru lunile următoare. vid” Aș face 2 lucruri la momentul respectiv: mai multă înlocuire pentru timpul meu și o mai bună înțelegere a ceea ce îi pasă unei persoane. De deopotrivă, m-am gândit să cer sfaturi din timp pentru următorul videoclip deşi ar tinde să fie mai lung și/sau să aibă mai mult/mai puțin de ceva.

  Mi-ar plăcea să citesc atât părerile modelelor, cât și ale membrilor despre asta.

  Editează pentru a completa: Aceasta este prima lună în care fac asta. Aș putea oricând să fac videoclipurile mai scurte și/sau mai puțin speciale, dar aș distinge să nu nu încât mi se par deja scurte și îmi place foarte mult să adaptez lucrurile la dorințele oamenilor.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.