Smart TV ca monitor HALP!

Forumuri General Videochat Smart TV ca monitor HALP!

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Așa că mi-am cumpărat un televizor inteligent pe care să îl folosesc ca monitor cu laptopul meu în timp ce conectez MFC și Chaturbate. Clar, statul meu de acasa este interzis, așa că nu viziona ecranul în timp ce fac o cameră și din anumite motive nu îmi va permite să mă conectez la smart tv cu contul meu Chaturbate. A spus ceva despre restricțiile launugae și lățimea de clan, ceea ce este bizar încât am o viteză mare și adesea o cameră cu laptopul meu mac, în timp ce ălalalt televizor inteligent al meu este cu Pandora care redă muzică. Este un Smart TV LCD Panasonic LED. L-am cumparat folosit. Am întrebat deşi există restricții parentale în acest substrat, femeia a spus că nu.

  Nu sunt întocmai un profesionist în tehnologie. Practic, mă întreb deşi fac acest lucru just sau deşi vreunul dintre voi are sfaturi despre utilizarea unui televizor ca monitor? Voi dobândi și o tastatură și un mouse extern pentru a le folosi. Nu sunt sigur deşi trebuie să-mi folosesc laptopul sau nu. Plănuiam să-l am tocmai pentru a mă conecta și a-mi conecta camera web și a folosi televizorul pentru a lectura cu ușurință mesaje și alte lucruri din saltea, deoarece computerul meu este foarte mic.

  Poate am cumpărat televizorul gratuit. Gah! Sper că nu am câștigat suficient pentru a plăti pentru asta de in ce perioada am început pe chaturbate.

  Recunoscător pentru orice sprijin.

  0
  0
 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.
css.php