Buna ziua
Sunt proprietarul unui site francez de cam și caut fete cu webcam care să facă o lucru specială pentru mine.
3/5 min hot cam tease (numele site-ului trebuie văzut pe hârtie la începutul videoclipului sau scris pe trup). E softcore, începi în lenjerie și după aceea gol. Videoclipul trebuie să fie înregistrat la însuşire bună, trebuie să vă distrați să vă dezbrăcați și să vă faceți desfătare să tachinezi. poti sa te mangai, sa te atingi, sa freci jucariile, sa te joci putin cu pasarica sau cu fundul, etc. dar nu masturbare completă sau folosind jucării, este softcore. Obiectivul este de a face o mare provocare.
plata 30 de dolari, payoneer sau paypal
e-mailul meu: nocudmedia [at] gmail [dot] com
și te promova gratuit deşi ești înregistrat pe livejasmin, streamate, xlovecam, imlive, cams sau xcams. Voi câștiga și eu din vânzări, nu o fac de generozitate, hehe.
trimite-mi niște poze cu tine sau un link înspre profilul tău de pe livejasmin, mfc, streamate sau alt site cam
Și deşi sunt interesat, revin la tine și vom face o înțelegere.
Lucrez de câțiva ani în domeniul camerelor, sunt un persoană de încredere.
Am lucrat deja cu niște fete la extrapranz, comentariile le puteți viziona aici (tocmai comentarii pozitive):
https://extralunchmoney.com/user/philip31#feedback
Filip