Site-urile camerelor compensează modelul pentru veniturile din reclame?

Forumuri General Videochat Site-urile camerelor compensează modelul pentru veniturile din reclame?

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Am înțeles că majoritatea site-urilor de webcam plătesc tocmai modelul pentru jetoanele pe care i le oferă utilizatorii. Problema pe care o văd este că cea mai mare adaos a traficului din camera unui model este reprezentată de freeloaders care vor tocmai să stea și să privească gratuit. Site-urile web câștigă money de la acești spectatori prin publicitate și se pare că modelul nu primește nicio adaos din acel venit publicitar.

  Acest lucru creează un conflict de interese între model și site-ul web. Pentru a folosi CB ca exemplu, CB are o mulțime de utilizatori anonimi neînregistrați în oricare cameră, iar majoritatea utilizatorilor înregistrați sunt utilizatori „plumburiu” care nici măcar nu au cumpărat jetoane. CB este probabil fericit să aibă acești utilizatori în sală, deoarece îi monetizează și nu trebuie să împartă veniturile din reclame.

  Se crede că programul de afiliere CB oferă afiliatului 20% din veniturile oricărui utilizator care se înregistra printr-un link de afiliat. Aceasta include veniturile din publicitate?

  Site-urile cu camere web ar putea susţine modelele să depășească această situație, oferind mult mai multe funcții care să solicite sau să încurajeze plata jetoanelor înspre model. Timpul liber într-o cameră ar putea fi limitat. Calitatea video pentru utilizatorii care nu plătesc poate fi limitată. Modelele ar putea deţine dreptul de a ruga mici plăți obligatorii la oricare N minute. Site-urile cu camere web, din provoca conflictului de interese de mai sus, întocmai au un stimulent financiar pentru a NU dezvolta aceste tipuri de caracteristici?

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.