?: Site-uri/Room Bots/MFC/CB/Sfaturi

Forumuri Suport modele videochat ?: Site-uri/Room Bots/MFC/CB/Sfaturi

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Iertați-mă, sunt multe interogari. Am făcut o căutare, dar nu am găsit aceste răspunsuri specifice. S-ar putea să fie pe forumul pentru modele, așa că sperăm că vor fi deschise din nou în curând. Oricum ar fi de sprijin, orice informație pe care le puteți oferi. Scuze deşi este lung.

  bacsis
  În primul rând, am câteva sfaturi de bază la care aș tinde să mi se răspundă înainte de prima transmisie în MFC, aşa încât să nu-mi pierd statutul de „model nou”.

  Opinie despre aceasta ca un meniu de bază de bacșiș – sunt dispus să ajustez prețurile cu 5-50 tkn în orice întâmplare deşi ajută, așa că vă rog să fiți sincer. Acest lucru se bazează pe ceea ce mă face să mă simt confortabil în camera publică.
  2 pentru dragoste | Spectacol de jucării 10 | Poze/Show Off 20 | 3 gene 30 | Flash Sânii/Fun 20 | flash 70 | Cameră deschisă (5 minute) 150 | Ulei Până la 200 | Spread Em 300 | Mini BJ Show (4 min/jucărie) 400 | /Dop 500 | Finger 600 | degetul fundului 800 | InstaCum 3000

  Aveți întotdeauna un proiect pe care îl respectați sau îl schimbați? Este întâmplător sau se bazează pe preferințele tale? Aveți niște formate diferite și lucruri planificate și le alternați? După părerea mea, ăsta ar părea cel mai distractiv și ușor mod de a o face, dar urechile suplimentare sunt întotdeauna importante. Cu asta, am dorința de a critica ceea ce am pregătit pentru MFC așa este.

  Mă gândeam că un joc public cronometrat/temă de discuție/show ar fi o modalitate bună de a se deplasa la început. Avem un temă de discuție, din anumite motive cred că un temă fierbinte ar fi drepturile bărbaților în instanța de familie. În timp ce se întâmplă asta, jucăm un joc. Mi-au fascinant foarte mult premiile de perete de note lipicioase cu un mixaj potrivit de premii. De deopotrivă, eram un fan al jocurilor cu doodle și al jocurilor cu progresivă, mi se părea că va fi mai ușor să le adaug mai târziu sau să le rotesc pentru mine. Toate sfaturile din joc și din meniul meu contează pentru linia de sosire, iar spectacolul începe la linia de sosire. Sunt just să fac spectacole publice personal. De deopotrivă, voi deţine un cronometru care rulează la intervale de oră înainte de a se da jos pentru a se osteni să-l resetați deşi doriți, toată lumea are necesitate de o oprire in ce perioada lucrurile nu merg just. De deopotrivă, m-am gândit să fac o serie de goluri mici cu un meniu de bacșiș pentru show-ul cu obiectivul mare. Așa că vreau 2k pentru un spectacol de pub-run, împărțirea în 20 20 ținte jetoane și 24 50 ținte jetoane și 4 100 ținte jetoane, cu spectacolul progresând mai mult sau mai puțin la intervale țintă, ar părea și o drum bună de urmat, dar se pare că ar fi chinuitor să o anunț, ceea ce cred că este un loc potrivit pentru a se deplasa în continuare.

  Automatizare
  Am nelinişte și TOC și să am lucrurile pe total planificate mă ajută să mă descurc, așa că să am lucrurile automatizate îmi ia o greutate uriașă de pe umeri. In ce perioada am făcut o căutare, am văzut că MFC deţine un robot de cameră, poate? Poate cineva să-mi explice în continuare ce este implicat sau să mă îndrume înspre un loc care ar putea deţine mai multe informații despre asta? Ce caracteristici oferă? Aș putea automatiza anumite lucruri să clipească în camera mea din in ce perioada în in ce perioada, să explic lucrurile sau să vă reamintesc ce facem și cât timp suntem în show sau numărătoare inversă sau așa ceva?

  Tot pe tema automatizării, știu că social media ne ajută ca modele, dar nu prea o folosesc în afară de, la un moment dat, Tumblr. Îmi amintesc tocmai că coada de pe Tumblr a fost cea mai utilă particularitate pentru a-mi crește adepții. Există o aplicație sau ceva pentru Twitter? Ar fi uimitor să poți pune la codiţă tweet-urile zilei. Și din moment ce trecem subiectul rețelelor de socializare…

  Retele sociale
  Ce rețele sociale folosesc pentru camere? Care dintre ele ajută cu real și sunt relevante? Am crezut că Tumblr, Twitter și Snapchat sunt toate necesare, așa că le-am creat pe toate. Există și altele pe care ar trebui să le folosesc? M-am gândit la Instagram, dar după aceea am decis că, din moment ce nu au o politică pentru sfarc, ar fi o idee proastă, dar poate mă înșel.

  Cât timp petreci lucruri după cum rețelele sociale in ce perioada ești „offline”? Il masori? Cât de de multe ori interacționați cu membrii din afara camerei dvs.?

  Aveți un seif de imagini pe care le adunați pentru lucruri după cum rețelele sociale? Faci totul pe loc? Faceți fotografii separate pentru site-urile dvs. de cameră și site-urile personale de rețele sociale? Nu am o frază bună de tranziție aici…

  Alte interogari rapide (sau nu)

  Câte site-uri folosiți? M-am înscris pentru multe, dar plănuiesc tocmai să folosesc CB și MFC. Totuși, nu voi folosi CB până nu îmi cumpăr un luxuriant. Este un proiect potrivit? Deşi folosiți mai multe site-uri, v-ați despărțit vreodată? Ce site-uri împărțiți? Câștigi mai mult așa?

  Folositi Skype? Deşi da, ? Mă gândeam să încasez jetoane, numai offline, pentru emisiuni pre-planificate, așa că nu sunt online și am ceva de făcut în timpul zilelor (potențial) și aș putea să-mi îmbunătățească scorul camerei și să-l folosesc ca premiu de consolare pentru oameni care bacșiș 400 tkn sau mai mult pentru un gol pe care nu îl vor contacta.

  O pagină de impuls personală de bază ar profita de trafic, de direcționare etc.? Poate nu în cameră, dar în public? Mă gândesc la ea ca la o pagină de impuls/portal „eu” cu link-uri directe înspre toate lucrurile mele și aprofundate despre/lansat/oprit/etc. Avantajul membrilor ar fi că, deşi doresc cu real să afle mai multe, , iar oricare clic și postare pe site s-ar completa la marketingul/traficul public, deoarece îmi ajută la recunoașterea numelui tuturor lucrurilor. Nu știu, cineva care știe mai multe despre SEO ar putea să-mi dea un sfat, poate? Ar fi destul de ușor de pus cap la cap, întocmai nu știu deşi ar susţine, iar deşi nu, s-ar putea să nu merite… Promovarea este promovare, totuși, nu?

  Și în ceea ce privește promovarea, vii cu material promoțional? Sau idei video? Sau idei de set de imagini? Unde găsești inspirație?

  În cele din urmă, deşi nu vă deranjează, aș tinde să vă cunosc ora de vârf și fusul orar în scopuri personale de programare. Nu știu ce moment potrivit ar putea fi să te conectezi. Ar deţine substrat pentru mine între 18:00 și 22:00, dar poate mă înșel.

  Multumesc preliminar baieti pentru tot ajutorul! Apreciez asta! Scuze deşi a fost lung!

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.