Site MFC non-nud nou – Cammunity (acum CamYou)

Forumuri General Videochat Site MFC non-nud nou – Cammunity (acum CamYou)

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Înainte de a lectura acest thread, un memento: site-ul este încă în testare beta și nici măcar nu s-a lansat oficial ca beta, ca să spunem așa, așa că deşi îl încercați, nu-l judeca după trafic și dimensiunea camerei. Nu există încă publicitate pentru site!

  Mor de nerăbdare să vorbesc cu toată lumea despre asta de in ce perioada am început să-i ajut să-l testeze, iar azi este în sfârșit implementat suficient încât să mă simt just că fac această postare.

  MFC are o nouă versiune a site-ului lor numită Cammunity. În prezent se află într-o versiune beta foarte timpurie și nu a fost încă lansat oficial. Este pentru modelele MFC să se conecteze și să iasă cu membrii fără să-și facă griji cu privire la scorul camerei. Este întreg fără și va deţine reguli similare cu Youtube, Instagram și Twitch.

  Jetoanele primite (Bacșișul funcționează în același mod, iar membrii își folosesc jetoanele MFC actuale/cumpără mai multe jetoane pe MFC pentru a le folosi pe Cammu) toate merg în continuare în contul MFC al modelului. Din câte mi s-a spus, jetoanele vă afectează în mod pozitiv rangul MFC și punctajul asemenea ca un indiciu offline.

  M-am autentificat pentru testul inițial miercurea trecută pentru a vă oferi ceva feedback și pentru a vă sprijini să găsiți unele erori, azi Harli îl testează și totul arată uimitor! Mai am câteva note de trimis azi pentru a vă sprijini să faceți unele ajustări finale și sperăm că le vom viziona la scară mai mare în curând.

  Au o interfață foarte grozavă pentru profilurile de pe Cammunity și îmi place cât de personalizabilă este, fără să folosesc măcar html.

  Așa că, pe măsură ce aflăm mai multe despre noul site, să discutăm aici!

  Editați pentru a completa: am creat un fir despărțit cu un tutorial de editare de profil super de bază pas cu pas!

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.