simțuri de păianjen

Forumuri Suport modele videochat simțuri de păianjen

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  O întrebare mai ales pentru modele, dar oricare își poate coopera cu părerea.

  Am un model preferat in MFC, de fapt, azi nu mai merg in alte camere pentru ca imi place atmosfera din camera ei. Oricum, zilele trecute, ea a venit și ne petreceam cu toții și discutam in ce perioada un tip nou din cameră a intrat și în 5 minute i-a dat porecle drăguțe și părea prea agreabil (Lucruri de genul „bla bla bla și frumoasa mea dulce bla bla”). A aruncat câteva sute de jetoane (în afară de înregistrările sale, acest lucru este nemaiauzit) și după aceea a întrebat statutul său.

  Ea a răspuns și după aceea el a început să pună interogari de sondare despre locații și repere din stat spunând că se află în următorul stat. Acest lucru mi-a furnicat simțurile de păianjen, deoarece în 15 minute eram prea drăguț (poate că sunt tocmai eu, dar îmi ia mai mult de 5 minute să găsesc porecle ca să cunosc pe cineva de luni/ani) și să cercetez locația. .

  După aceea a întrebat cât pentru lista de prieteni și a plătit pentru ea și cei doi au început să trimită mesaje private (super, cu cât câștigă mai mult, cu atât mai just, merită), dar s-a oprit multă moment în cameră și a vorbit tocmai în PM . După aceea a început să întrebe, ai o tombolă în care membrii să te poată întâlni? (Spiderman au început să furnice din nou simțurile) și a spus că va dobândi toate biletele tocmai ca să o întâlnească și a mințit mult.

  Mă bucur pentru ea încât a făcut multe chips-uri cu el, dar era ceva la el care m-a deranjat. Nu am văzut niciodată pe cineva să fie atât de agreabil și extravagant in ce perioada a stat într-o cameră mai puțin de 10 minute. Vorbesc cu modelul prin rețelele de socializare și și ne-am împrietenit.

  Așa că, după o întâmplare lungă, cred că mă întreb deşi am dreptate să am rezerve în legătură cu acest tip și deşi vreunul dintre modelele de aici ar ezita deşi cineva ar veni și o pune imediat mai groasă și ar pune interogari personale de plasare. despre o tombolă?

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.