Sfaturi video? Sfaturi de la ManyVids?

Forumuri Suport modele videochat Sfaturi video? Sfaturi de la ManyVids?

Participant
    RO

Cred că voi începe cu un pic de istorie. Mi-ar plăcea să am o cameră live, dar am un băieţel de doi ani care încă nu poate dormi toată noaptea și nu mi-ar plăcea să trebuiască să oprească o show pentru a-l aţipi înapoi, așa că soluția mea a fost să vând videoclipuri și alte chestii. MulteVid-uri. M-am înscris și mi-am pus profilul în funcțiune, întocmai am câștigat câțiva dolari vânzând abonamente Snapchat, dar nu am idee de unde să încep cu videoclipuri. Recunosc că probabil ar fi trebuit să mă gândesc la asta înainte de a mă înregistra, dar m-am entuziasmat puțin! Am petrecut zile rotunji străbătând acest forum citind tot ce am putut. Am o trusă de iluminat ieftină cu umbrele încât fotografia este hobby-ul meu de ceva moment. În ceea ce privește camerele, am o cameră web Microsoft destul de decentă, un Dogmă Rebel t51 și o cameră video Sony. azi intrebarile…
    1) Cu ce ​​tipuri de videoclipuri sunt bune pentru început?
    2) Editează…. AJUTOR! Ce este un software de editare potrivit și ce este implicat în editarea videoclipurilor? Este tocmai adăugarea unui titlu și eliminarea tot ceea ce este inutil sau mai este ceva?
    3) Alte sfaturi pentru realizarea videoclipurilor?
    4) Doamnelor dragi, aveți vreun sfat pentru ManyVids în public?

Mulțumesc preliminar și scuze pentru divagație! Vreau tocmai să mă asigur că postez cel mai potrivit conținut probabil.

• Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.