Sfaturi pe sfaturi

Forumuri General Videochat Sfaturi pe sfaturi

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Salutare tuturor, aceasta este prima mea postare aici. Sunt membru MFC de 7 ani.

  Recent, ultimii dintre prietenii mei consacrați ai modelului au încetat să mai folosească aparatul foto și am fost în căutare de noi modele. Vechii mei prieteni model cu care am avut o relație foarte susținătoare (am mult timp liber în timpul verii și sufăr și de insomnie cronică, așa că mă regăsesc foarte mult online după-amiaza/seara sau în timpul zilei in ce perioada sunt indiferent) și am obiceiul repetat de a irosi toate jetoanele pe care le deţine subit. De cele mai multe ori, a fost o conversație prietenoasă să încercăm să nu se plictisească în perioadele lente. Nu am primit niciodată plângeri de la niciunul dintre modelele mai vechi în legătură cu asta.

  Azi caut modele noi de circa sase luni si am gasit cateva cu care am inceput sa stabilesc relatii bune in ultimele 4 luni. Azi am problema sa fiu intrebat cand voi da din nou bacsis, desi am stabilit deja ca cumpar jetoane o data la 2 saptamani. Nu vă spun asta, dar în public sunt 4.000 la oricare două săptămâni, de două ori uneori și foarte rar mai puțin decât atât.

  Ultima dată in ce perioada am dat bacșiș, având în vedere cât de de multe ori dau bacșiș cu o săptămână înainte, am întrebat-o pe modelul cu care petrec cel mai mult timp deşi le vrea pe toate subit sau despărțit. Clar și nicidecum surprinzător, le-a vrut pe toate subit, asta e just pentru mine. Azi au trecut câteva zile și mă întreabă in ce perioada voi da din nou bacșiș. Ar trebui să mă opresc să dau bacșiș imediat, deoarece petrec ore rotunji online și o fac? Sau este aceasta o problemă de model și ar trebui să-mi continui căutarea pe cineva care îmi apreciază mai mult timpul și jetoanele mele? Am senzația că acest lucru se va transforma în ceva care se întâmplă mai de multe ori și aș tinde o a doua părere.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.