Sfaturi noi de la o fată străină.

Forumuri General Videochat Sfaturi noi de la o fată străină.

 • Post
  Eliza
  Participant
  none

  Bună ziua tuturor

  În primul rând, o lucru bună cu forumurile, Amber. Am pândit aici și, rar, MFC, i-am urmărit cântând și am primit sfaturi. Este uimitor cât de mult mai talentați sunt alții decât mine. Nu-mi imagina ce efort și răbdare trebuie să aveți, fetelor (și băieților).

  Aşadar, după multă gândire. Am decis că sunt punct să fiu artist de cameră. Este ceva ce mi-ar plăcea să fac cu normă întreagă și sper să am fani ca unele dintre voi, fetelor. Deși am defectele mele.

  Locația mea, sunt în India în acest moment și jumătate dintre site-uri fie gateway-uri de supraveghere, fie de plată nu acceptă țara. Sunt în subiect de a-mi da seama de toate acestea.
  Primirea sau trimiterea de cadouri prin postări poate fi, de deopotrivă, o problemă (deși nu am testat acest lucru). Ar putea dura zile, rămâne blocat în vamă etc., practic, majoritatea lucrurilor sunt urâte.

  Modelând fără , am decis că nu voi face (consideraţie uriaş pentru cei care o fac. Pur și simplu nu am bile, la specific și la figurat). Îmi place să cred că arăt just și că face sau accept o glumă. sau doi Îmi place să interacționez cu oamenii și am și alte probleme ascunse despre care voi vorbi mai târziu.

  Crezi că ar trebui să merg înainte cu decizia mea care mi-ar putea schimba viața? Crezi că oamenii ar tinde să plătească pentru a fi cu mine? Există ceva care ar trebui să varieze?

  De deopotrivă, puteți face o disc de căruță oricând, oriunde, la solicitare.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.