Setări pentru mesaje private (PM).

Forumuri General Videochat Setări pentru mesaje private (PM).

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Ăsta este tradiţional MFC, deoarece este singurul site pe care îl folosesc.

  În însuşire de membru, am mesajele mele private setate numai pentru prieteni. Am pus-o așa cu mult timp în urmă încât m-am săturat de modele, m-am oprit imediat să-mi dau DM și am scăpat câteva jetoane, după aceea am decis să mă despart. Și personal, prefer să discut în public de cele mai multe ori, cu excepția cazului în care implică setarea unui privat sau ceva personal.

  Urăsc să merg într-o cameră în care modelul își petrece 80% din timp răspunzând la mesaje private și verifică ocazional chatul public pentru a răspunde. De aceea prefer să discut în public. Dar oricum.

  Eram într-o cameră în seara asta, încercând să vorbesc. Am fost destul de prins în mesajele private, dar am așteptat timpul. În subiectul său, deţine o număr simbolică pentru parlamentari, nu deţine de gând să plătească asta (va fi abordată mai târziu). După aceea scrie „Te-am adăugat ca amic” (nu sunt sigur că știu funcționează setările PM, dar orice). Aşadar, eu sunt ca, OK, o voi completa. Am experimentat să adaug în continuare la chatul public, dar ea a răspuns tocmai în PM. După aceea îmi expedia un mesaj privat, trebuie să o fac, camera este lentă. Hei?

  Ceea ce mă duce la punctul numărul 2. Plata pentru privilegiile PM. Înțeleg de acord de ce modelele ar taxa pentru asta. Nu vreau să mă împotesc și tocmai membrii serioși ar plăti pentru asta (teoretic).

  Nu am plătit niciodată pentru asta. Niciodata nu voi. 99,9% din ceea ce vreau să spun poate fi spus în public. Ce nu , hei note de pont. Și aproximativ întotdeauna primesc privilegii PM fără să plătesc în mod special pentru asta. Ca membri, ce naiba trebuie spus în PM care nu poate fi spus în public sau transmis prin note de sfat?

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.