Bună ziua tuturor,
În ultimele luni am dezvoltat o aplicație care va sprijini modelele adulte să-și extindă afacerea în spațiul mobil.
Aplicația sugerează o experiență personalizată care face mult mai convenabilă livrarea de conținut și tranzacțiile complete în cazurile de întrebuinţare mobile.
A fi membru al acestei comunități grozave a fost de neprețuit pe tot parcursul procesului și azi că ajung la etapa importantă de colectare a feedback-ului, sunt sigur că ăsta ar fi locul de acord pentru a face acest lucru.
Ideea de bază a aplicației este foarte simplă:
Faceți o fotografie -> pixelați părțile selectate -> setați un preț -> postați-o urmăritorilor dvs. (ca mesaj privat sau în povestea dvs. de profil).
După ce finalizați fluxul, urmăritorii dvs. vor primi o notificare care sugerează noul conținut. Câștigurile sunt stabilite în funcție de numărul de urmăritori care ți-au „deblocat” fotografiile.
Cred că există o mare esenţă în furnizarea de conținut într-un mod atât de la îndemână și tangibil.
Aruncă o privire și spune-mi ce părere ai:
https://itunes.apple.com/us/app/pixee-for-your-precious-moments/id1054740050?mt=8
Sănătate!