Se cauta modele!

Forumuri General Videochat Se cauta modele!

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Buna!
  Deveniți nu tocmai un model, ci și un model de cameră web just plătit.

  Modelele de camere web sunt căutate pentru bărbați, femei, cupluri și grupuri.

  Suntem cea mai plătită agenție de modelare pentru camere web. Avem, de deopotrivă, cea mai mare rețea de modelare webcam cu peste 5 milioane de vizitatori pe zi.

  Căutăm bărbați, femei, cupluri și grupuri (18+) de toate formele și dimensiunile pentru a deveni modele de webcam. Poți locui oriunde în lume și poți câștiga mulți money de acasă, tot ce ai necesitate este un computer și o cameră web. Veți fi transmis în flux pe peste 200 de site-uri diferite de modele de webcam pentru camsite concomitent. Cu serviciul nostru minunat pentru clienți și sistemul agreabil de asistență live, vă vom susţine la oricare pas pentru a ne garanta că câștigați cei mai mulți money probabil. Plata minimă este de 1 USD pe secundă PER VIzionator pentru chat premium și 1,25 USD pe secundă pentru chat exclusiv (1 la 1) în timpul unei emisiuni private. Datorită traficului mare de clienți plătitori, modelele au adesea mai mulți clienți plătitori în camera lor privată de chat concomitent. De pildă, deşi există 10 clienți care o iau privat în chatul premium, vei câștiga 10 USD pe secundă! Modelele sunt plătite săptămânal prin cec, depunere directă sau Payoneer. Aşadar, indiferent deşi doriți să deveniți prunc sau fată, puteți fi sigur că sunteți în cele mai bune mâini cu noi. Oferim modelelor noastre de camere web sfaturi utile, oportunități promoționale și salarii excelente. Modelarea pe internet este o modalitate excelentă de a pătrunde în industria camsite, modelarea prin webcam este SIGUR și SIGUR. Modelele de camere web întocmai închide orașe sau state pentru a-și proteja identitatea. Nu aveți necesitate de experiență anterioară ca model de cameră web pentru a lucra cu noi și, în multe cazuri, să nu aveți experiență anterioară este cu real un folos. MAI MULTE modele de camere web nu au funcționat niciodată în industria camsite și fac această lucru încât nu este ca celelalte locuri de treabă pentru camsite de acolo. Puteți reţine un concediu sau vă puteți înceta definitiv raportul de treabă în orice moment. Orice money câștigați în timp ce lucrați vă vor fi plătiți conform acordului.

  Avem Gold Show, care este cea mai nouă particularitate care a fost adăugată, iar modelele și-au dublat, deşi nu și-au triplat, câștigurile de in ce perioada au început.

  functioneazã?

  În Gold Show, un model stabilește cantitatea dorită de aur la care ar tinde să ajungă pentru a începe un spectacol privat. Modelul poate decide ce soi de spectacol fac și cât timp va dura membrilor să-și atingă obiectivul adăugând Aur la spectacol. Într-un Show Gold poți câștiga 100 USD pentru un spectacol de 5 minute!

  Vrei să fii vedetă TV?

  Deveniți un model de cameră cu noi, spectacolele dvs. vor putea fi văzute în curând la televizor prin primul nostru şanţ TV cu plată pentru camsite și veți deţine șansa de a fi văzut pe ecrane mai mari decât un monitor de desktop. .

  De ce ai vrea să fii la televizor? Pe lângă faptul că devii o vedetă într-un nou climat de difuzare, vei fi garantat obiectivele tale GOLD Show pentru oricare show pe care o faci la televizor! Trebuie să spunem mai multe?

  Pentru a începe, pur și simplu completați un formular de informații de bază despre model și puteți fi online și puteți lucra în 2 zile în comparație cu alte site-uri care durează minim 2 săptămâni. Primiți prima plată într-o săptămână și cu o plată minimă de 1 USD. Unde alte site-uri costă 20 USD. Plătim la timp, întotdeauna. Mi-aș tinde să fie normal, dar, din păcate, nu este cazul tuturor site-urilor de acolo. Nu percepem niciodată impozite pentru modelele noastre, fie în arvună, fie în itinerar de desfășurare… așteptăm cu nerăbdare să lucrăm cu tine

  – Trafic de înaltă însuşire pe cea mai mare rețea de camere web din lume, cu mulți clienți plătitori. Ăsta este vreunul dintre motivele pentru care modelele noastre câștigă mai mulți money.
  – Începeți în cel puțin 2 zile, în comparație cu alte site-uri care durează minim 2 săptămâni.
  – Nu avem o plată minimă, așa că deşi câștigați cel puțin 1 cent, vă vom plăti!
  – Plătim cu 20% mai mult decât celelalte site-uri concurente!
  – Modelele își aleg propria rată de încărcare
  – Nu percepem niciodată impozite pentru modelele noastre, fie în arvună, fie în itinerar de desfășurare.
  – Tehnologie avansată de streaming HD cu cea mai bună însuşire video și audio disponibilă.
  – Capacitatea modelelor de a primi apeluri telefonice private de la clienți în timpul emisiunilor cu webcam plătite.
  – Complet fără rambursări sau deduceri.
  – Modelele închide vizitatorii în funcție de țară, oraș și stat și configura până la 5 zone blocate.
  – Asistență gratuită prin și telefon, plus asistență live, 24/7
  – Avem Gold Show, care este cea mai nouă particularitate care a fost adăugată. Într-un Show Gold poți câștiga 100 USD pentru un spectacol de 5 minute!
  – Plăți săptămânale prin cec, depunere directă sau Payoneer.
  – Tips si cadouri pentru modelele trimise de clienti (primite si transmise de noi).
  – 1099 declarații de câștig la sfârșitul anului pentru modelele din SUA (emise și expediate de noi).
  – Nu vom respinge un model pe se sprijini aspectului sau în funcție de cât de mult navigați online.

  http://www.i-camz.com/agent/Model.php?agent=10788

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.