Scor groaznic al camerei

Forumuri Suport modele videochat Scor groaznic al camerei

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Sunt nou la MFC (circa o lună), dar nu am lucrat atât de mult pe cât mi-aș tinde, încât scorul meu de la camera este nasol! In ce perioada eram nou, nu am început niciodată cu un scor de 1000. Era ca 700?… și încât este atât de scăzut, aproximativ nimeni nu absolvi pe lângă camera mea, așa că îmi este foarte chinuitor să încep un spectacol și să câștig ce suficient pentru a-mi crește scorul . aşadar tot cade… e ca un perioad nesfarsit.
  Poate nu sunt cel mai falnic lucru din lume, dar simt că sunt suficient de atractivă, am o personalitate bună și vorbesc mereu cu oaspeții mei. Am rămas fără idei despre ce să vorbesc/să fac în camera mea, că nu e nimeni acolo!!!
  Și nimeni nu dă bacșiș (tocmai 10-20 de tks pe ici pe acolo), așa că nici nu am șansa să îndeplinesc scopul de a începe un spectacol public, de a menține pe cineva interesat. Îmi doresc foarte mult ca asta să funcționeze și nu vreau să renunț. Dar mă gândesc să renunț la MFC… Poate că nu sunt ceea ce își doresc membrii? Nu sunt sigur. daca are cineva vreun sfat pentru mine… va rog sa ma ajutati! deşi cineva ar fi atât de afabil încât să-mi vadă camera în timp ce sunt online… sau la ce se poate gândi? Aș fi cu real recunoscător
  ma distrez asa de tampit!!!

  https://profiles.myfreecams.com/AvaJames
  https://twitter.com/AvaJamesLove

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.