Săptămâna a doua pentru un nou model de MFC

Forumuri Suport modele videochat Săptămâna a doua pentru un nou model de MFC

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Este a doua săptămână in ce perioada fac webcam la MFC (și nimic) și se deplasa foarte rău.

  Prima săptămână a început tampit, dar vineri și sâmbătă îmi mergea destul de just. Așa că am crezut că așa va fi și săptămâna asta. Am niște fani destul de buni, dar niciunul nu este foarte obișnuit. Și interacționez pe Snapchat și mă asigur că trimit o fotografie in ce perioada sunt în răspândire.

  Am petrecut mult timp uitându-mă la alte modele, așa că am multe idei de jocuri și lucruri de jucat, ca să nu mă plictisesc și mă pricep să țin o conversație, dar parcă sunt singurele momente. Am oameni în camera mea in ce perioada mă arăt și ei pleacă în momentul în care îmi scot sânii. ține oamenii în camera mea fără a fi nevoit să dau totul fără bacșiș?

  Am crezut că am totul sub control. Mi-am făcut cercetările. Lucrez să obțin starea de supraveghere. Am cumpărat un set softbox de iluminat. Am o cameră Logitech C920 și un difuzor Bose, așa că muzica mea sună just. Am depus mult efort și timp pentru a transforma asta într-un mers potrivit, dar nu vreau să mă scufund azi că mi-am pierdut statutul de model nou. menține fluxul și să păstrez oamenii în camera mea? Am tendința de a deţine o mulțime de veri care vor fi și ei în căutare. Vor fi în camera mea, dar nu se vor împlini conversației și nu vor da niciun indiciu. obține mai multă interacțiune și spectatori mai stabili? Știu că probabil că există o mulțime de lucruri pe pagina modelului verificat, dar aștept să intru în fir, așa că asta va funcționa pentru moment. Orice sfat este stimat!

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.