Salut! Suntem noi aici, la ce ne putem aștepta?

Forumuri Suport modele videochat Salut! Suntem noi aici, la ce ne putem aștepta?

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Salutare tuturor,

  Suntem noi aici! Eu și partenerul meu tocmai am făcut primele noastre emisiuni CB, totul a mers just. Suntem amândoi deschiși și dedicați în primul rând creării unui viitor financiar mai potrivit pentru noi înșine. Dorim să investim cea mai mare adaos din ceea ce câștigăm și să folosim restul pentru a înveli costurile de trai. Știm că poate dura ceva timp până in ce perioada vom viziona rezultate bune în ceea ce privește veniturile, așa că avem o mentalitate răbdătoare în privința asta.

  Este necesitate de timp, tare, dar suntem foarte curioși deşi vor fi săptămâni, luni sau ani. Avand in vedere ca amandoi suntem foarte frumosi, dar inca nu interactionam prea mult cu publicul (personalitatile noastre), si de deopotrivă, planuim sa difuzam constant 5 zile/nopti pe saptamana. circa 15-20 de ore pe săptămână. La ce ne putem aștepta?

  Ne-am tinde să dezvoltăm un soi de prognoză a ceea ce AM PUTEM câștiga pe termen lung și cât timp durează pentru a stop acolo. Înțelegem că este necesitate de timp pentru a aduna adepți și fani și probabil că este greoi să dai o calcul. Dar care ar fi o așteptare rezonabilă în ceea ce privește veniturile, având în vedere cele de mai sus?

  Mulțumesc mult!

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.