Să vorbim despre furtul de conținut / înregistrarea emisiunilor / DMCA

Forumuri General Videochat Să vorbim despre furtul de conținut / înregistrarea emisiunilor / DMCA

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Așa că m-am gândit că ăsta ar fi un loc potrivit pentru a începe o discuție pe acest temă. În prezent, încerc să ajut un model să elimine conținutul din AnonV. Cred că unii dintre voi sunteți familiarizați cu acel site. Se pare că nu reușesc să se conformeze solicitărilor DMCA. Surpriză dezgustătoare. În primul rând, am vrut să știu deşi cineva de aici a avut victorie cu asta (îndoielnic). În al doilea rând, am vrut să urmăresc acest temă: https://www.ambercutie.com/forums/threads/taking-legal-actions-to-sue-dmca.32862/.

  Multă moment, am avut o problemă cu camwhores (tv) care distribuie conținutul nostru. Am ajuns până acolo încât am contactat un avocat de la Cypress pentru a obține o cotație despre cât ar costa un subiect, dar ei au vrut o număr nelegiuită, așa că nu am ajuns să merg așa. Am ajuns să găsesc un agent DMCA care ar putea cumva să elimine conținut de acolo, așa că am ajuns să merg așa. Se pare că aceste două site-uri sunt afiliate într-un soi, dar nu sunt sigur. Oricum, motivul pentru care aduc în discuție acest lucru este că sunt de învoială cu posterul insolit din acel thread. Deşi destule fete doresc ca conținutul lor să fie eliminat de pe aceste site-uri, aș crede că ar putea exista un soi de acțiune colectivă împotriva proprietarilor / gazdelor site-ului. Îmi dau seama că locuiesc în locuri care fac acest lucru greoi, dar simt că ar trebui să se poată face ceva în acest substrat. Acceptăm cu toții faptul că îți înregistra emisiunile și atâta timp cât sunt într-un loc „sigur”, just? Încât este prea chinuitor, spunem tocmai să ia naiba.

  Îmi pare brutal că sunt într-o tiradă puțin frustrată încât mă simt foarte brutal pentru acest model care vrea să fie eliminat conținutul ei de pe acest site. Pur și simplu nu cred că ăsta ar trebui să fie un conduită convenabil. Modelele noastre nici măcar nu oferă videoclipuri gratuite și este încă o mare problemă. Nu-mi imagina ce aiureală este pentru toate modelele de streaming gratuit. Dăunează afacerilor tuturor aici și singurii oameni care câștigă money sunt cei care fură conținutul.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.