să ajut o fată Sunt destul de sigur că este exploatată/tratată

Forumuri Suport modele videochat să ajut o fată Sunt destul de sigur că este exploatată/tratată

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Așa că folosesc de ceva moment site-uri de videochat, îmi place foarte mult interacțiunea în timpul blocării de la Covid și sunt mulțumită de mulțime, așa că îmi place aspectul sfaturi și fac ziua cuiva foarte mult. În niciun întâmplare înstărit, dar o bună adaos din venitul disponibil, din moment ce stau toată ziua prin locuinţă ca mulți oameni. Oricum, spun asta tocmai pentru a da un fundal poveștii mele, pe site-uri.

  Aseară, m-am alăturat chat-ului unui model la care mă alăturasem înainte. Era extrem de drăguță și deţine un soi de față de cățea odihnitoare și o aer de dominatrie, ar fi: acești bărbați nu sunt suficient de buni pentru mine. El mai fusese pentru scurt timp și ea deţine același soi de lucruri. Dar era bizar, din moment ce de obicei cineva atât de atractiv privatul lui era foarte înalt, în timp ce al ei era cel mai ieftin. Oricum, am dat un bacșiș pe PM și ea nu mi-a răspuns. Deţine inele constante pentru privatele altora și în acel moment mi-am dat seama că ceea ce am confundat cu distanțare a fost că eram de fapt întristat. I-am cerut un premier în public cât de amabil am putut și i-am spus că o voi reţine în privat tocmai pentru o oprire. (Sunt suficient de conștient social încât să știu că unele modele ar crede că aceasta este o înșelătorie perfectă, nu a fost cazul.)

  Ea a fost imediat de învoială și a izbucnit în plâns în privat. Mi-a mulțumit că i-am oferit puțină intimitate și a spus că ziua lui a fost groaznică și că mai deţine încă 11 ore sau aproximativ așa ceva (am verificat a doua zi că face o zi de 16 ore). Costul pvt-ului era atât de ieftin încât puteam să stau pe spate și să discut și cu siguranță mi-am dat seama că ceea ce am confundat cu resentimente a fost cineva foarte firav și, ca să fiu de acord sincer, puțin anapoda. Era complet uimitor, dar in ce perioada a zâmbit, dintele lui era în bogăţie proastă (nicio judecată și nimic pe care un dentist nu ar putea drege). Nu l-am întrebat, dar cred că primește multe abuzuri private de la clienți in ce perioada îi văd și explică neaşteptat de ce nu a zâmbit niciodată în public.

  Oricum, ne-am relaxat mult. În mod cert consuma cocaină/viteză și a mers la jumătate să facă altceva. Ea nu a spus asta, dar mi-am dat seama. Clar, lucra într-un , deși a ezitat puțin să recunoască. Am cântat cântece și ne-am relaxat, a fost de fapt falnic. Ea a făcut aluzie la unele traume din trecut referitor la un melodie.

  Chestia este că este prima dată in ce perioada am experimentat așa ceva, în care modelul cert nu vrea să fie acolo, se simte incredibil de restrâns și atât de firav. Am văzut modele plângând, au o zi proastă etc., dar de data asta a fost o lovitură grea.

  Sunt aproximativ 100% sigur că este traficată sau exploatată împotriva voinței ei, dar nu știu ce naiba ar trebui să fac în privința asta. Deşi raportez despre toceală, îmi imaginez că repercusiunile în viața reală ar putea fi grave, plus că ea are în mod cert necesitate de money.

  Acest lucru este în afara zonei mele de confort / experiență, așa că aș evalua cu real niște sfaturi sau îndrumări.

  De deopotrivă, a refuzat să vorbească cu voce tare tot timpul, există vreun motiv pentru care v-ați întâlnit înainte? Am văzut niște modele cu „promotori” de spunând că sunt din țări diferite, aşa încât promotorul să poată face tastarea, sau să fie mai atractiv pentru publicul european, așa că am considerat că poate îi era rușine că spunea că este din o țară din care ea nu a venit de fapt. Singurul alt motiv la care mă gândesc este că studioul le interzice să vorbească, dar nu sunt sigur că înțeleg logica acestui lucru.

  Orice sprijin va fi foarte stimat. Mulțumiri

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.