Rugați-i unui prieten să se uite poate la camera.

Forumuri Suport modele videochat Rugați-i unui prieten să se uite poate la camera.

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Just, am menționat asta în dormitorul unui model noaptea trecută și mi-a trecut prin cap.

  Aşadar am această prietenă, să-i spunem Em. Am cunoscut-o azi vreo trei ani la un festival de muzică și am devenit foarte rapid prieteni foarte apropiați. Cumva, amândoi ne-am dat seama și din cuvântul „du-te” că niciunul dintre noi nu este genul celuilalt, așa că nu există sentimente romantice de la niciunul dintre noi care să ne stea în drum. De ce vă spun asta? Ei just, există o mulțime de lucruri despre ea care mă fac să cred că ar fi o camgirl uimitoare. Este foarte deschisă în privința corpului ei ( ar fi, a doua oară in ce perioada am întâlnit-o, am ajuns să discutăm despre îi place să aibă vigilenţă de grădina ei feminină în mijlocul unei piețe aglomerate din Amsterdam), cu (faptul că doarme goală). în după ce m-a invitat să rămân) și are în public personalitatea generală pe care o văd la multe dintre camgirl-urile ale căror camere le frecventez. Ar sprijini, de deopotrivă, faptul că are ghinion cronic atunci in ce perioada vine vorba de locuri de treabă și ultima dată in ce perioada a pierdut vreunul, se gândea să arate camera ca o posibilă drum pe care să o investigheze.

  Chestia este că nu știu să abordez cel mai just asta. La naiba, nu știu deşi ar trebui să încep. Nu este că sunt jenat că camerele mele pervertesc formele, dar o adaos din mine își face griji că o sugestie nevinovată ar putea fi interpretată greșit și să distrugă acel lucru dulce pe care îl avem azi. Ceea ce nu ajută este că tipul pe care îl putem învinovăți amândoi încât l-am întâlnit este un uriaș slăbit, genul care literalmente m-a făcut să vreau să fac un duș după ce l-am auzit vorbind o dată. Tipul camgirl-urilor probabil au de-a face zilnic.

  Nu numai asta, dar i-aș comunica uneia dintre prietenele mele că ar fi extraordinar deşi ar începe să facă acest lucru care încă poartă un uriaș stigmat social? ai putea sa faci asta mai usor? Ar trebui să?

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.