Rezumatul depanării cu succes a Camgirl

Forumuri General Videochat Rezumatul depanării cu succes a Camgirl

 • Post
  Denisa
  Participant
  RO

  Salutare, lume!

  Vreunul dintre motivele pentru care scorul meu ACF este atât de mare este că petrec ceva timp încercând să ajut modelele din secțiunea privată. Vreunul dintre firele pe care le-am scris, de care multe femei par să-i placă, se numește Camgirl Success Troubleshooting. Este un fir care încearcă să ofere multiple soluții posibile la multe probleme, aşa încât camgirl-urile să poată se osteni să-și rezolve problemele (mai exact, de ce nu au atât de mult victorie pe cât și-ar tinde). Într-un rezumat cu ghidul public pe care tocmai l-am postat, m-am gândit să rezum firul de depanare pe care l-am scris pentru modelele neaprobate și alte părți interesate.

  Adevăratul fir de depanare este aici sau în semnătura mea. Cred că firul insolit are circa 10.000 de cuvinte în acest moment și vine întreg cu imagini și gif-uri utile! Această postare acoperă tocmai prima postare din firul insolit, nu și celelalte două pagini de informații.

  Nu face membrii să rămână în camera mea
  Este probabil să nu faci nimic pentru a le păstra atenția.
  Membrii nu se vor înghesui în camera lor și așteaptă ca spectacolul să înceapă ca un teatru! Deşi nu sunteți fermecător vizual și auditiv, nu există niciun motiv pentru care membrii să intre și să rămână.

  Zâmbetul, arătarea fericită și mișcarea contribuie în mare măsură la oferirea unei imagini atractive. A vorbi sau a intona contribuie în mare măsură la oferirea unui sunet fascinant pentru ascultare.

  Este probabil să aveți o putere proastă sau o configurație proastă a camerei
  Mergeți la alt computer și urmăriți-vă in ce perioada faceți camera. Imaginea ta ar trebui să fie clară.

  Membrii ar putea umbla după altceva (și este în lege)

  Nu convinge membrii să cheltuiască money pe mine
  Stii ce ai de vanzare?
  Multe modele nu menționează niciodată că au de vânzare videoclipuri, poze, conținut, emisiuni skype, emisiuni private, de grupare sau întocmai publice. Ei se așteaptă ca membrii să muncească din chinuitor pentru a descoperi ce se întâmplă. Membrii nu vor munci din chinuitor. Ei sunt clientul. Deşi nu le oferi un produs, vor se deplasa mai dincolo (ps: onoarea de a te uita la tine nu este un produs!)

  Le este frică să nu fie înșelați?
  Oferă programe de garanție care asigură că oricare bacșiș este recompensat și construiește o reputație de onestitate.

  Dai totul gratis?
  Multe modele fac, de deopotrivă, spectacole gratuite din disperare sau încheie o numărătoare inversă și fac spectacolul oricum deşi nu primi ponturi. Nu-i învăța pe cei din jurul tău că a nu da bacșiș = a prezenta.

  Nu dau suficient?
  O tachinare este just, a fi îmbrăcat ca o călugăriță (nu ) s-ar putea să nu fie atât de just. Unele modele întocmai se supără că un membru dorește să-și vadă picioarele înainte de un spectacol privat; nu fi acel model Rar, un tip vrea să vadă mai mult decât tocmai bustul tău stând la cancelarie. Este în lege să arăți puțină piele pe ici pe acolo, întocmai deşi nu ești masiv de sfaturi.

  Învinovățiți membrii că nu vă oferă suficienți money?
  Asta e rău. Nu o face. Îți vor da mai puțini money.

  Nu să-mi țin scorul camerei! [MFC specific]

  Stai online in ce perioada nu faci money?
  Deși, în public, trebuie să respectați un program, întocmai și după ce v-ați schimbat prețurile și serviciile de vânzare, renunțați-vă deşi nu câștigați cu real money. În mod optim, l-ați păstra până la sfârșitul fiecărei ture; în mod realist, nu ar trebui.

  Oferiți stimulente pentru sfaturi offline?
  Vânzările video și emisiunile Skype sunt o modalitate excelentă de a obține sfaturi offline care vă vor susţine să vă creșteți scorul camerei.

  Acceptați multe plăți de la terți?
  Puteți obține mai mulți money, dar acest lucru nu ajută camera dvs. să obțină un scor.

  Nu începe un program GOLD! [SM specific]

  Cronometrul tău este prea lung?
  Majoritatea membrilor se angajează în ultimele 3 minute ale unui spectacol. Nu are substrat ca cineva să aștepte 17 minute tocmai pentru a se angaja în ultimele 3. Cronometrele lungi funcționează pentru unele femei, dar nu înseamnă mai mult legământ.

  „Aclamați” în camera dumneavoastră pentru ca spectacolul să înceapă?
  Multe modele nu începe spectacole decât deşi vorbesc în mod constant și încurajează membrii să se alăture. Testează-l.

  Montați un spectacol pe care oamenii vor să-l vadă?
  Asemenea ca în MFC, tocmai încât apare o fată fierbinte și este dispusă să se dezbrace nu înseamnă că oamenii vor imperios să o vadă (ei just, mulți oameni probabil că vor să o vadă, dar totuși). Nu trebuie să faceți o show de squirt cu pumnul dublu deşi nu doriți, dar nici membrii s-ar putea să nu vrea imperios să plătească pentru o show de fetiș înșelătorie. Acestea fiind spuse, o mulțime de emisiuni ciudate și nebunești se vând foarte just pe SM, asemenea ca pe MFC.

  Oferiți stimulente suplimentare?
  Multe modele oferă videoclipuri și alte stimulente pentru a lua parte la spectacolele lor.

  Este obiectivul tău prea mare? Contribuția minimă este prea mare?
  Nu câștigi mai mulți money cu un program de 150 USD care durează două ore pentru a începe decât cu cinci programe de 50 USD pe care le poți face într-o oră. Cu excepția cazului în care marca dvs. este programe exclusive de ultimă generație, nu vă așteptați la un program unic mai mare în loc de money mai puțini.

 • Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.