Revenit la MFC după 8 luni și fără spectacole în public, dar sunt mai bine decât înainte lol

Forumuri Suport modele videochat Revenit la MFC după 8 luni și fără spectacole în public, dar sunt mai bine decât înainte lol

Participant
    RO

Ok, generalul acestei postări este să vedem deşi alte modele au experimentat asta. M-am întors la camera cu normă întreagă în munca de camsite din august până în februarie, am decis să mă întorc din nou la MFC din mai multe motive, cel mai mare fiind că îmi place interacțiunea de acolo. Lucrul distractiv este că am decis să fac tocmai în chatul public, să fac tocmai emisiuni pe Pvt sau pe Skype și mă descurc mult mai just și mă distrez mai mult ca niciodată in ce perioada fac numărătoare inversă publice. Azi am mai mulți oameni în camera mea care discută și dau bacșiș tocmai încât, fără să fac vreo programare. Poate că este tocmai personalitatea mea câștigătoare lol, nu știu. Nu mă înțelege greșit, nu mă plâng , sunt tocmai curioasă deşi și alte fete de cam au experimentat asta. Multumesc preliminar x

• Trebuie să fii autentificat pentru a răspunde la acest subiect.